Po20svijetu20sa20Robertom20Daceinom.jpg

Putopis

20:30

Po svijetu sa Robertom Dacešinom

Svakog ponedjeljka u 20 časova i 30 minuta na programu ATV-a za vas putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

Kroz objektiv kamere vođeni avanturistom i simpatičnim pustolovom Robertom zavirićemo u najzabačenije dijelove svijeta, otkrićemo prirodne ljepote, planinske vrhove, najpoznatija ljetovališta i prošetati ulicama dalekih zemalja svijeta. Vidjećemo i kako je Robert na svom putu stekao nova prijateljstva, otkrio nam nove prostore, običaje, jezike i svima nam podario pola sata vrhunske avanture.

Kažu da su putovanja jednostavna poput disanja kada nam se uvuku pod kožu. Kažu da se na putovanjima možemo izgubiti, ali i ponovo pronaći. Kažu da je na putovanje uvijek dobro otići otvorenog srca. Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

Putopisni serijal sa Robertom Dacešinom provešće vas od Pakistana, preko Egipta i Turske, do odabranih destinacija Južne Amerike, po najljepšim destinacijama Evrope, a Robert će nas voditi i do neotkrivenih ljepota regiona.

“Po svijetu sa Robertom Dacešinom” ponedjeljkom u 20 časova i 30 minuta.