MOCVARA-2-PORTAL.jpg

Akcija/Avantura

21:40

Močvara - II sezona

'Mlada i lepa devojka je ubijena…mislite da je povezana sa ispektorom Krsmanovićem…' djelovi su replika kojim počinje zvanični trailer za drugu sezonu 'Močvare'. Obećava još mračniju i intrigantniju, mi bismo rekli INTENZIVNIJU sezonu.

Nastavak popularne prve sezone opet je u režiji Olega Novkovića i po scenariju Milene Marković. 'Močvara' je pričom, estetikom, likovima i dinamikom doživjela veliki uspjeh u regionu, a nova sezona donosi još uzbudljiviju priču, u kojoj se poput lavine otkrivaju tajne, koje razaraju svojom jačinom.

Novih 10 epizoda naslanjaće se estetski na prvu sezonu, međutim glavni lik inspektor Nikola Krsmanović, kojeg igra zvijezda regionalne glumačke scene Goran Bogdan, uplivaće u istraživanje niza ubistava, a istovremeno će otkriti i tajnu vlastitog porijekla.

Radnja nove priče smještena u Senti, u naizgled idiličnom vojvođanskom mjestu na obali rijeke, gdje se život odvija po pravilima i mjerilima nekoliko porodica sa kojima će se upravo suočiti inspektor Nikola i koji će ne samo otkriti svoje porijeklo, nego i spoznati koliko je spreman da prašta.

Bogdanu će se u glumačkoj ekipi pridružiti i Robert Ožvar, Miloš Timotijević, Sonja Kolačarić i Marko Janketić.

Druga sezona serije 'Močvara' je na programu ATV-a PREMIJERNO od 16. marta u 21 čas i 40 minuta, a gledaoci će svake srijede u ovom terminu pratiti napetu radnju, nove obrte i trnoviti put koji će proći inspektor Krsmanović.