PORTAL-VIKEND-VEKERICA-4.jpg

Domaća produkcija

08:30

Vikend Vekerica

Svakog vikenda na programu ATV-a od 8:30h očekuje vas jedan od omiljenih vikend programa svih generacija i profila. U domaćoj produkciji, na šta smo posebno ponosni, emisija „Vikend vekerica“ već dugi niz godina na jedinstven način krasi program ATV-a.

Osim što su je vodila i uređivala mnoga poznata TV lica naše medijske kuće, kroz nju su prošli eminentni gosti iz oblasti kulture, sporta, medija, zdravstva i politike, zvijezde lokalne i regionalne muzičke scene, poznati iz svijeta showbiznisa, svestrani umjetnici, zanatlije, talentovani mališani i svi oni koje je pratilo uvijek budno oko naše kamere i novinara koji neprestano tragaju za dobrom pričom.

Poznata je „Vekerica“ i po zanimljivim i nesvakidašnjim pričama i prilozima  iz svih krajeva Republike Srpske, po živim muzičkim i kulinarskim umjećima naših gostiju, po zabavnom i ozbiljnom sadržaju i nerijetko darivanjima koje smo uspješno izvodili u saradnji sa našim dugogodišnjim klijentima i sponzorima. 

U našem vikend program ćete zasigurno uživati, jer vas ovog svake subote i nedjelje  u dvočasovnom, kasnijem jutarnjem terminu od 8:30h očekuje pregršt interesantnih gostiju i priloga, kao i mnoge rubrike koja će ne sumnjamo dati odgovore na mnoga pitanja. 

Vikend je onaj trenutak sedmice u kojem se opuštamo i imamo vremena za sve ono što nam u toku sedmice promakne. To su časovi u kojima nam je želja za zabavom mnogo veća. Dva dana u sedmici koje velika većina svih nas želi da započne sa pozitivnom energijom, nasmejanim licima i temama uz koje je jutarna kafa mnogo bolja. 

“Vikend Vekerica” jutarnji vikend program od 8:30h.