ATV

Pravi sajam dvotočkaša

Bajkeri preplavili Trebinje

 • Izvor: ATV
 • 11.06.2022. 19:44

Bajkeri su preplavili Trebinje, centom grada se jedva prolazi. Pod platanima pravi sajam dvotočkaša. Stigli su sa svih strana neki sami, neki u grupama a neki su imali vjerne saputnike.

“Evo ga Toto prva liga momak.” “Jel navikao on na motoru?” “Jeste, nije lako naučiti kučka da se vozi na motoru ali on podnosi, zaspe dok se vozi.” “Ima naočare I kacigu?” “Da ovo sam mu pravio, ali je malo razbucao”, rekao je Zlatko Kavazović iz Mostara.

Beograđanka Irena još odavno je čula za trebinjsku motorijadu. Tek nedavno je položila za motor, odmah je sjela, dodala gas i stigla na jug Srpske.

“Vozila sam se godinama kao suvozač i onda sa rekla nije to za mene više ja hoću da kupim motor i da vozim.” “Koje su čari?” “Najveće čari su sloboda, možeš da odeš gdje hoćeš”, kaže Irena Vukoje iz Zemuna.

Nekoliko hiljada bajkera stiglo je iz cijelog regiona, a ima ih iz Evrope.  Pričaju da se ljubav prema motorima ne može izmjeriti, a život bajkera nije lako opisati.

 “To je užitak koji se ne može nikome objasniti, jednostavno morate sjetsti na motor i probati, neko voli neko ne voli, kao droga”, priča Darko Tamindžija iz Kanade.

 “To je specifičan način života, ne može da se objasni to ili voliš ili ne voliš”, objašnjava Nemanja Spasojević, koji je stigao iz Požege.

“Malo je naći riječi da se opiše ovaj grad, ovi ljudi, atmosfera , druženje i ljubaznost koja ovdje postoji”, priča nam Radiša Joković iz Aranđelovca.

“Svaki put sve bolje i bolje, za par mjeseci dolazim porodično”, kaže Novosađanin Marko.

Motorijada u Trebinju ima neke posebne čari, kažu bajkeri i posebno ističu gostoprimstvo. Glavni organizator i ove godine je Moto klub TNT. Predsjednik kluba ne skida osmjeh sa lica.

“Pa vidi se iz osmjeha sve. Nama to imperetiv, to je ono što volimo to je ljubav prema motorima i moto svijetu”, rekao je Aleksa aAleksić, predsjednik Moto kluba TNT Trebinje.

Trebinjska motorijada održava se 22 put za redom. Južnjaci kažu da uživaju u ovim danima jer su puni dešavanja, buka motora im uopšte ne smeta.

Uz miris vrelih guma i zvuk auspuha najbolje ide zvuk rokenrola, zato su organizatori pripremili bogat muzički program.


Tagovi:
 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Prevrtljivo srce (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa našim Robertom Dacešinom._x000D_

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.