Седми по реду

Мото Фест се увелико спрема: Ватрена атмосфера у Бањалуци

  • Извор: АТВ
  • 10.04.2024. 08:53

У току су припреме за седмо по реду издање Мото Феста, Бањалука 2024 који ће бити одржан од 30. маја до 01. јуна на бањалучкој тврђави Kастел, под слоганом „Лајв, Рајд енд Респект!“ („Live, Ride & Respect!“).

Три дана дружења, узбуђења и још више адреналина подсјетиће све зашто воле живот на два точка. 

Судећи по најавама бајкера из регије, али и Европе и свијета, пред нама је још једна тродневна мото авантура, која ће Бањалуку учинити епицентром одличне забаве и незаборавног дружења. Организатори, екипа МK Стршљен, припремили су и овога пута богат и разноврстан програм са бројним садржајима који никога неће оставити равнодушним. 

Раније смо најавили да нас у Бањалуци очекују сјајне свирке у току дневног и вечерњег програма на којима ће наступити: Електрични оргазам / Јурица Пађен & Аеродром / Бомбај Штампа / Миле Kекин / Атхеист Рап / Смак+ / Џа или Бу / Рок Апотека / Ђанго & Спеј Каубојс / Стрингси / Севдах Рок Конекшн / Риф Банд / Домино Ефект. И овога пута очекује вас Мото сајам на којем ће се представити најновији модели, најпознатијих мото брендова на свијету, као и произвођачи мото опреме, Мото дефиле бањалучким улицама, дјечији Мото Фест, хуманитарна томбола, стант шоу програм, те промоције и едукације о безбједности мотоциклиста у саобраћају.  

„Ове године доносимо и једну посебну новину. Ријеч је о Екстим Деј Ворлд Тур, посебан шоу на којем ће учествовати мајстори стант-а и крос мотора и извести до сада никада виђене егзибиције на овим просторима. У суботу, 1. јуна, на посебном постављеним рампама и полигонима испред Тврђаве Kастел, по први пут на Мото Фесту, али и у БиХ, возачи из Њемачке и Чешке извешће Фристајл Мотокрос, скокови са моторима 10 м у зрак и извођење посебних трикова као што су Бакфлип и Суперман. На финалној тачки на крају наступа придружиће се и најгласнија екипа на моторима уз ватру и сигналне бакље. Биће ово заиста јединствен перформанс на овим просторима који ће окупити врхунске мајсторе егзибиције“, саопштили су организатори.

Улаз за све бајкере и ове године је бесплатан! За све оне који желе да буду дио најбоље мото забаве у регији и уживају у одличном концертном програму ускоро ће у продаји бити улазнице за овогодишње издање Мото Феста, Бањалука 2024. Све инфо биће доступне на званичној страници догађаја www.motofestbl.com.

Организатор Мото Феста Бањалука 2024, Мото клуб Стршљен из Бањалуке, програм реализује са  циљем промоције мото спорта и мото туризма у Бањалуци, као и унапређења садржаја и понуде за бајкере који сваке године у све већем броју посјећују овај догађај. 

Пратите нас и путем Вибера