Jutjuber pronađen mrtav

Oglasila se porodica Mirka Rašića: Spomenuli povredu glave i finansijsko stanje

 • Izvor: Telegraf.rs
 • 24.05.2023. 15:06

Jutjuber i mehaničar Mirko Rašić nađen je juče mrtav u hali u Surčinu, a na mrežama su odmah počele spekulacije o razlozima njegove smrti.

Naime, njegovi najbliži oglasili su se sada zvaničnim saopštenjem i istakli da povreda glave, koja je vidljiva na snimku o kom se priča, datira još od ranije.

Mirko Rašić ga je označio na posljednjoj objavi: Oglasio se reper

Mirko Rašić ga je označio na posljednjoj objavi: Oglasio se reper

Ono što je takođe izazvalo komentare je dio u kom Mirko Rašić spominje pozajmljivanje novca, dugove i vraćanje dugova, a osvrnuli su se i na to.

Ko je bio Mirko Rašić (33), jutjuber čije je beživotno tijelo pronađeno u hali

Ko je bio Mirko Rašić (33), jutjuber čije je beživotno tijelo pronađeno u hali

- Mirkova povreda glave je nastala 24.04.2023. usljed sređivanja studijskog objekta. Snimanje ovog klipa je realizovano 26.04.2023. stoga povreda glave i stvari koji su izrečene u klipu nemaju povezanost sa skorašnjim događajima niti Mirkovom zdravstvenom stanju. Molimo gledaoce da ne povezuju ove stvari jer su rečenice izrečene za finansijsko stanje satira koja se vezuje za pojavu automobila iz recenzije. Hvala na razumijevanju - stoji u zvaničnom saopštenju, a prenosi Telegraf.rs.

Ovo je posljednja objava Mirka Rašića, citirao ovu pjesmu

Ovo je posljednja objava Mirka Rašića, citirao ovu pjesmu

Obješeno tijelo Mirka Rašića je pronašao njegov kolega, s kojim je navodno trebao da se vidi. Istraga će zvanično pokazati da li je riječ o samoubistvu.

Da se naježiš: Novosađani se na emotivan način oprostili od Mirka Rašića

Da se naježiš: Novosađani se na emotivan način oprostili od Mirka Rašića
Tagovi:
 • 15:00 Tet a tet (R)

  Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti? Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

 • 16:00 Autošop magazin (R)

  Specijalna emisija posvećena automobilizmu i auto-industriji, aeornautici, digitalnim tehnologijama i saobraćaju. Sve što ste željeli da saznate o automobilima.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.

 • 17:50 Metar moga sela (R)

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice naše medijske kuće, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.