ATV

Facebook

Ogrebao sugrađaninu auto pa porukom nasmijao region - FOTO

 • Izvor: Agencije
 • 23.05.2023. 11:50

Izgleda da su poruke na šoferkama tuđih automobila postale pravi trend na društvenim mrežama, jer svakodnevno imamo prilike da vidimo nove, zanimljivije, humorističnije fotografije nepotpisanih papirića.

Ove nedjelje titulu najjače poruke osvojila je osoba okarakterisana kao “Pošten ali bez para”.

Naime, na Facebook stranici “Prometne zgode i nezgode” nedavno je osvanula fotografija sa Hrvatskih ulica na kojoj se može vidjeti zanimljiva poruka neimenovane osobe koja je nakon što je, po svemu sudeći udarila ili ogrebala tuđi automobil, ostavila poruku koja je nasmijala mnoge.

"Izvinjavamo se, malo smo vas zakačili. I ne vidi se baš, ali ako uočite štetu je**ga. Nismo nešto pri parama", napisano je na poruci stavljenoj ispod brisača automobila koji je pretprpio "nevidljivu” štetu.

Poruka je mnoge na internetu nasmijala do suza, te su mnogi pojurili u dio za komentare.

"Pa dobro, pošteno od njega”, “Evo mi ideje za sljedeći put”, “Zato i jeste bez para jer je pošten”, bili su neki od komentara.

Tagovi:
 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.