Ovo dosad nije objavljeno

Prijatelj preminulog jutjubera objavio emotivni snimak: "Ovako smo sanjali"

 • Izvor: Telegraf.rs
 • 25.05.2023. 10:42

Poznati jutjuber i automehaničar Mirko Rašić (33) nađen je mrtav u Surčinu, u jednoj hali.

Njegov prijatelj je na svom fejsbuk profilu objavio snimak Mirka Rašića koji nikada do sada nije bio objavljen na jutjub kanalu.

- Ovaj klip nam je ostao na prošlom ugašenom kanalu. Nikad ga nismo reuploadovali opet. Ovako smo živjeli, ovako smo sanjali - napisao je na svom Fejsbuk profilu njegov prijatelj.

Na snimku se vidi kako Mirko Rašić hoda i približava se svojoj garaži, tvrdeći da je to jedino mjesto gdje može da nađe svoj mir.

Oglasila se porodica Mirka Rašića: Spomenuli povredu glave i finansijsko stanje

Oglasila se porodica Mirka Rašića: Spomenuli povredu glave i finansijsko stanje

- Ja sam Mirko Rašić i navučen sam na mehaniku. Vrela ljetnja noć burazeru, ne može da se spava, došli smo da obiđemo servis. Znaš ponekad tripujem brate da će neko da ga gekne, da će da ukrade neka kola... da ukrade neki alata kao što je bilo...a ustvari ja dolazim ovde da nađem svoj mir uveče - čuje se na snimku kako govori pokojni Mirko Rašić.

- Znaš kada je sve počelo? Otvoriću blog i pisaću o tome. Sve je počelo sa bajsom, nije uopšte počelo sa kolima. Kada ti spadne lanac, da li ćeš sam da se iscimaš ti da ga namjestiš, ili ćeš da zoveš mamu i tatu ili komšiju ili druga. Ja sam prvi put vidio ćaleta kako on namotava taj točak, pa preusmjerava taj lanac. Ta prva satisfakcija da si popravio nešto, samostalno i da to nešto radi, tu se lomiš, iliti je drago iliti ne znači ništa.

Mirko Rašić ga je označio na posljednjoj objavi: Oglasio se reper

Mirko Rašić ga je označio na posljednjoj objavi: Oglasio se reper

- Ja sam uživao gledajući Maksu kako pakuje juga, crnog juga... to je bio haos. Instrument tabla, mjenjač, motor, sve... upijao sam to iako on to sam nije znao. Jel je mogao neko meni da kaže da ću da snimam za jutjub? Gdje sam mogao brate to  da znam.

Ko je bio Mirko Rašić (33), jutjuber čije je beživotno tijelo pronađeno u hali

Ko je bio Mirko Rašić (33), jutjuber čije je beživotno tijelo pronađeno u hali

- Fora je da ti to voliš, i da te niko ne tjera na to, i da to što voliš da radiš, da to nije zbog toga što svi to drugi vole da rade. Zapamti, ako ti neko kaže da si mali, rećiću ti da jedan komarac neda mira jednom čovjeku, a ima svega pola grama, tako da nije bitno koliki si, uvijek će da se uvažava tvoje mišljenje. Ono može da utiče na svijest drugih i da promijeni sve - pričao je on.

Ovo je posljednja objava Mirka Rašića, citirao ovu pjesmu

Ovo je posljednja objava Mirka Rašića, citirao ovu pjesmu

- Neovlašćeni serviser je svako ko gleda ovo. To je cijela poenta priče. Neovlašćeni serviseri ste svi vi - kazao je Mirko.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.

 • 17:50 Metar moga sela (R)

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice naše medijske kuće, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.

 • 18:20 Na ivici terena

  Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević i u trećoj sezoni emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.