ATV

Visoko

Prodao Golfa "keca" za 13.000€

 • 22.05.2023. 05:23

Poznati autolimar u BiH, Visočak Asim Vranac zvani Tica koji se oporavlja od teške saobraćajne nesreće, odlučio je da proda svog limenog ljubimca.

Naime, riječ je o Golfu 1 crvene boje, proizvedenom 1987. godine sa orginalnih 95.000 kilometara na satu. Cijena je vrtoglavih 13.000 evra – piše Crna-Hronika.

"Prodao sam auto za onoliko koliko sam tražio. Ko mi ne vjeruje neka dođe, pokazaću pare i kupoprodajni ugovor. Ja ovaj auto nisam prodao jer u kući nemam šta jesti. Ovo je sve moje. Samo sjedušta su mu minimalno 500 evra. 1.500 evra su same felge", napisao je Vranac.

Na njegovom profilu su mnogi komentarisali kako je šteta prodavati ovakav automobil, ma koji novac da je u pitanju 

Svaki sređeni Golf je atrakcija

Da su Golfovi "kec" postali prava atrakcija na cesti, pokazuje i metalik smeđi model iz Banjaluke, koji je u vlasništu vozača koji brani boje autokluba "Garage78".

"Na svakoj trci old tajmeri poput Golfa i Lade izazovu ovacije publike. Dođite u Banjaluku 17.6.2023. na slalom na stazi Zalužanima i uvjerite se i sami", poručuju iz ovog auto kluba.

Tagovi:
 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.