Vještina ili sreća?

Skupocjenim Lamborghinijem za dlaku izbjegao stub -VIDEO

  • Izvor: B92
  • 16.10.2022.16:41

Velika snaga i drft idu zajedno, a uz to donose i puno dobre zabave. Naravno, pod uslovom da se sve radi u kontrolisanim uslovima.

Na otvorenom planinskom već je druga priča, jer drift često može krenuti naopako, a to onda znači i veliku opasnost za sve koji se nađu na putu. Da ne govorimo da je takva vožnja sa razlogom nedozvoljena.

Vozač ovog Lamborghinija očigledno se ne pridržava pravila i zdravog razuma pa voli da proklizava i na javnoj saobraćajnici.

Srećom, ovaj je manevar odrađen na pustom planinskom putu, a jedini koji je mogao da plati danak je upravo vozač/vlasnik skupocjenog automobila.

On se u oštroj krivini previše zanio i opasno približio stubiću pored puta. Iako je već jednim točkom sišao sa asfalta, od prilično velike materijalne štete na karbonskom braniku dijelili su ga centimetri.

Ukoliko se pitate da li se radi o veštini ili o pukoj sreći, imajte na umu da je vlasnik ovog automobila Đakomo Germandi, vozač u takmičenju TCR Europe.

U njegovo iskustvo i znanje za volanom ne treba sumnjati, ali ovdje je ipak utisak da je precijenio svoje sposobnosti. Srećom, sve je prošlo bez posljedica.

Tagovi: