ATV

Banjaluka: Otvoreno novo dječije igralište u Parku "Mladen Stojanović"! FOTO

 • 20.04.2017. 16:05

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i predstavnici kompanije "Mlijekoprodukt" otvorili su danas novoizgrađeno dječije igralište u banjalučkom Parku "Dr Mladen Stojanović".

Radojičić je istakao da je riječ o prvom igralištu izgrađenom u okviru velike akcije Gradske uprave i društveno odgovornih kompanija.

????????????????????????????????????

"Već sutra, za naše najmlađe stanovnike stavićemo u upotrebu i novo igralište u naselju Borik, u blizini Osnovne škole `Branko Ćopić`, a koje je finansirala kompanija `Mikrofin`", rekao je Radojičić novinarima u Banjaluci nakon otvaranja igrališta.

On je najavio i potpisivanje novih ugovora za izgradnju i obnovu dječijih igrališta, te zahvalio kompaniji "Mlijekoprodukt" što je "probila led" u ovoj akciji i prva napravila igralište.

????????????????????????????????????

"Ovo je lokacija gdje se okuplja mnogo djece i igralište je namijenjeno upravo njima i njihovim roditeljima na radost", rekao je Radojičić.

On je naveo da je još otvoreno oko 20 lokacija za koje se mogu javiti i druge kompanije koje žele najmlađim Banjalučanima da poklone igrališta.

????????????????????????????????????

Marketing menadžer kompanije "Mlijekoprodukt" Vlado Sandić rekao je da su se predstavnici ove društveno odgovorne kompanije rado odazvali pozivu grada za učešće u projektu, nastojeći da doprinesu stvaranju što boljeg okruženja i unapređenju života u zajednici u kojoj "Mlijekoprodukt" posluje.

Sandić je izrazio zadovoljstvo što će ova kompanija i na ovaj način postati dio odrastanja najmlađih.

(Srna)

 • 20:45 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:15 Еmisija: Ćirilica

  Autorska emisija Milomira Marića.

 • 23:45 Muzzik top 20

  Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

 • 01:15 Noćni program

  Noćni program