Upoznali se na festivalu

Ketrin Zita Džons progovorila o braku sa Majklom Daglasom

  • Izvor: Agencije
  • 01.12.2022.12:26

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas imaju jedan od najdužih i najstabilnijih brakova u Holivudu.

Dok uz njihov odnos svi lijepe epitet savršene, Ketrin objašnjava da nije uvijek tako. Ona je za britanski Telegraf otvoreno odgovorila na pitanja koja se tiču njenog braka sa poznatim glumcem koji traje 25 godina.

"Nemoguće je da ne bude uspona i padova ako živite sa istom osobom i budite se sa njom svaki dan. Budim se sa Majklom skoro 25 godina. Volim da sam udata, ali to je luda stvar kada stvarno razmisliš o tome. Hoćeš li se udati za mene? Naravno!", počela je priču Ketrin.

Ketrin i Majkl su se upoznali na festivalu američkog filma u Dovilu u Francuskoj u avgustu 1998. godine. Upoznao ih je glumac i režiser Deni DeVito.

Godine 1999. Majkl i Ketrin su počeli da se zabavljaju, a vjenčali su se u novembru 2000. Iako je par doživio mnoge uspone i padove tokom svog braka, uključujući šestomjesečni raskid 2013. - uspjeli su da prevaziđu sve.

Zanimljivo je i to da je par rođen istog dana, ali u razmaku od 25 godina.

"Jednostavno se međusobno poštujemo, i nikad ne osjećam da je on 25 godina stariji od mene. Sjećam se da su ljudi govorili: 'Kad ti budeš imala 50, on će imati 75'. Pa to je samo matematika" rekla je glumica za pomenuti časopis, prenosi Magazin novosti.

Par živi u Njujorku sa dvoje djece, Dilanom (22) i Keris (19). Osim Keris i Dilana, Majkl ima još jednog sina Kamerona (43) iz prvog braka sa Diandrom Luker.

Tagovi: