Jednokratna pomoć

SNSD Banjaluka: Penzioneri dobijaju zasluženu podršku

  • Извор: АТВ
  • 23.01.2023. 21:05

Gradski odbor SNSD Banjaluka saopštio je večeras da će banjalučki penzioneri konačno dobiti zasluženu jednokratnu pomoć koja im je obećana a čiju isplatu je gradonaćelnik Draško Stanivuković pokušavao da izbjegne.

"Konačno će naši penzioneri dobiti jednokratnu novčanu pomoć za koju smo se izborili. Više od godinu dana gradonačelnik je pokušavao da izbjegne isplatu na kojoj smo konstantno insistirali. Očigledno je shvatio da su politike SNSD-a jedini pravi put za bolji život građana. Idemo dalje”, poručili su iz banjalučkog SNSD-a

Podsjetimo da je predsjednik banjalučkog Udruženja penzionera Zoran Uletilović rekao da će se sutra znati konačan stav o načinu isplate jednokratne novčane pomoći od 100 KM penzionerima.

On je ovo kazao nakon sastanka sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, potpredsjednikom Skupštine grada Sašom Čudićem, direktorom Fonda PIO Republike Srpske Mladenom Milićem, te predsjednicima Republičkog udruženja i Skupštine penzionera Ratkom Trifunovićem i Slobodanom Brdarom. Više o tome čitajte OVDJE.

Saga oko isplate jednokratne pomoći penzionerima traje više od godinu dana. Tokom ovog mjeseca je bilo govore da se penzionerima ispalti po 100 KM na račun Elektroprivrede, kao avans za plaćanje računa za struja. Međutim, penzioneri žele novac direktno na svojim računima.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм