PONEDJELJAK U 18:20

NAŠA SRPSKA: Pregled aktuelnosti iz cijele Srpske

  • Извор: АТВ
  • 27.06.2022. 13:00

Pričamo o nagrađivanju uspješnih učenika i budućih stručnjaka. Milorad Simić, gradonačelnik Dervente, organizovao je prijem i podijelio novčane nagrade za vukovce, učenike generacije i one koji su osvojili prva mjesta na tamičenjima, a tim povodom iz budžeta grada izdvojeno je ukupno 6.700 KM.

Razgovaramo o ciljevima i pravcu razvoja predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Republici Srpskoj. Usavršavanje vaspitno-obrazovinih radinka, unapređenje njihove prakse i kompetencija, te izgradnja predškolskih ustanova bili su povod za održavanje 'Prvog susreta vaspitača i stručnih saradnika', na kojem je više od 230 vaspitača iz 52 predškolske ustanove u Srpskoj razmijenilo ideje i iskustva.

Naš Bojan Nosović razgovarao je sa Bojanom Vučurevićem, načelnikom Odjeljenja za turizam i privredu Trebinja, i saznao šta sve očekuje turiste u najljepšem gradu Srpske, u kojem je uzbudljivo ljeto već započelo odličnu sezonu.

Zanimljivu priču donosi naša Božana Živković koja je posjetila dobojsku berzu sitnih životinja na kojoj se moglo naći mnoštvo egzotičnih životinja.

Urednicu i voditeljku Zoricu Petković u novom izdanju zamijeniće novinarka Kristina Sekerez.

Emisija 'Naša Srpska' ponedjeljak u 18 časova i 20 minuta.

Тагови:
  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм