"Brak na prvu"

Najzgodnija hrvatska doktorica traži muža: Mora imati preduzetnički duh

  • Извор: Кликс
  • 27.01.2023. 17:14

U ponedjeljak 30. januara na RTL-u počinje show "Brak na prvu" u kojem takmičari traže svoju srodnu dušu.

Novih sedam parova odvažilo se iskušati sreću u ljubavi, pustiti u srce potpunog stranca i vjenčati se iz vedra neba na temelju procijene koju su napravili eksperti koji rade na ovom showu.

Među njima je i doktorica Petra Meštrić, koja trenutno radi u jednoj zagrebačkoj ordinaciji, ali i vodi hostese u jednoj agenciji te se bavi društvenim mrežama.

U show se prijavila kako bi pronašla ambicioznog i ispunjenog muškarca. Nekoga sličnog sebi.

"U 'Brak na prvu' prijavila sam se jer dugo nisam bila ozbiljno zaljubljena. Došao je fakultet i za ozbiljnu ljubav nije bilo vremena. Nisu se karte tako posložile. Kažu 'tako mi je pao grah'. Od partnera očekujem da je zabavan, duhovit, spreman na avanturu i akciju. Volim muškarce koji su viši od mene, koji drže do sebe. Koji su mi privlačni i ugodno društvo. Klišej ili ne, ali da ima ono nešto, onaj klik. Voljela bih da mi se u showu dogodi taj klik i da sa nekim započnem nešto lijepo. Gledajući dugoročno, za život tražim ambicioznog muškarca. Nekog ko je poduzetničkog duha. Prepun ideja. Inteligentan. I sama sam takva i teško mi je zamisliti se s nekim ko ne radi. Ne želi raditi. I prepušta se vremenu. Treba mi osoba koja će svojim radnim navikama gurati mene naprijed i podržavati me. To bi valjda tada bilo obostrano. To vidim kao uspjeh u vezi i takvu vezu kao sretnu vezu. Naravno uz leptiriće na najjače. Ako nema leptirića, strasti i ljubavi, ništa drugo neće nas odvesti ni do druge kave", kazala je Petra.

Petra već jedno vrijeme nosi titulu najzgodnije doktorice u Hrvatskoj.

"Naravno da u Hrvatskoj postoji još prekrasnih doktorica, bankarica, advokatica, prodavačica...ma lijepih žena ima svuda oko nas. Međutim ovo je nekako krenulo spontano i osim što me iznenađuje moram priznati da mi zaista jako godi. Neću se buniti. Komentara i komplimenata ima. Ima i loših komentara, ali to je normalno. Takve većinom ni ne čitam", poručila je.

Petru na Instagramu prati gotovo 60 hiljada ljudi.

"Na Instagramu imam profil kojeg volim zvati moja bebica. Volim tu vrstu komunikacije s korisnicima Instagrama. Volim i tuđe profile. Učim od drugih. Pa tako i ja stvaram svoj profil. Čini se da to dobro radim jer imam ne mali broj pratitelja, a ako smijem reći, prije dvije godine ukraden mi je stari profil od 100 tisuća pratitelja. Na njemu sam imala i ozbiljnije poslovne suradnje koje su malo popravljale moj tada studentski život i gubitak toga ozbiljno me pogodio. Međutim ja sam takva, evo me opet s novim i opet mi ide. Ne možete se mene riješiti", našalila se Petra.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)