25. jubilej

ATV još od 1997. godine DRUGAČIJA

  • Извор: АТВ
  • 04.06.2022. 09:14

Jedan od najznačajnijih domaćih i regionalnih medija koji je aktivno učestvovao u stvaranju društva u kojem živimo – ATV, ponosno obilježava jubilej, 25 godina rada, trajanja i iskustva koje je počelo još 1997. godine, kada se grupa mladih entuzijasta usudila da slijedi put profesije, istine i vjerovanja u misiju medija.

Razvojni put naše medijske kuće nije bio nimalo jednostavan; od dopisništva, lokalne televizije, sve do televizije s nacionalnom frekvencijom koja danas broji više od 150 medijskih i drugih profesionalaca, postala je značajan faktor na regionalnom medijskom nebu sa pedigreom uticajne i drugačije porodične televizije koja svojim programom okuplja sve generacije.

U vremenu obilježavanja jubileja nemoguće je ne sjetiti se početaka, svih uspomena i sjećanja na dugogodišnji rad i stvaranje, sada već s pravom velike medijske porodice, koja je svojim bezvremenskim pričama ostavila trag i krenula putem kojim i danas nastavlja zahvaljujući podršci onih bez kojih to ne bi bilo moguće – publike koja već 25 godina bezuslovno prati i podržava naš rad.

Iako i veliki jubilej dočekujemo u okrilju sramnih, nametnutih i nikada objašnjenih američkih sankcija, sada smo slobodniji i spremniji na još veće izazove, na još kvalitetniji i sadržajniji program, te drugačije formate u domaćoj produkciji. Povodom jubileja, najavljujemo i promjene u najdugovječnijem domaćem formatu, Centralnim vijestima – novi vizuelni identitet, jedinstven dizajn studija stvoren umom i rukama naših profesionalaca, drugačiji koncept, te prepoznatljivo izvještavanje novinara informativnog programa, biće, sasvim sigurno, osvježenje na domaćoj i regionalnoj medijskoj sceni.

Najveća želja naše mlade medijske kuće pred kojom, uprkos svemu, tek predstoji niz godina uspješnog poslovanja jeste da učvrsti svoj položaj na regionalnom tržištu – položaj uticajne, moderne i drugačije porodične televizije. Širenje kapaciteta informativnog i zabavnog programa, kvalitetna programska šema, osnaživanje domaće produkcije, ulaganje u tehničko – tehnološke i produkcijske kapacitete, razvoj nastupa na internetu i digitalnim platformama, zapažen marketinški nastup na tržištu i komunikacija s publikom, te podrška zajednici i društvu ostaju strateški ciljevi kojim ćemo nastaviti pokazivati ono što je dio našeg narativa još od početka – da smo POSEBNI, DRUGAČIJI, a VAŠI.

Тагови: