5. 'Vivia Run&More'

ATV pokrovitelj sporta i kreativnosti

  • Izvor: ATV
  • 06.05.2022.14:20

Naša medijska kuća i ove godine je medijski pokrovitelj 5. 'Vivia Run & More festivala', koji je mnogo više od trčanja - jedinstveni spoj sporta, kreativnosti, muzike i sjajne zabave za cijelu Banjaluku, region, a bez imalo pretjerivanja i za cijeli svijet, za sve one koji žive sportski i kreativni duh.

Velika nam je čast da možemo da učestvujemo u događaju, koji ne samo da promoviše zdrav način života, fizičku aktivnost i njegovanje sporta, nego i događaj, koji na jednom mjestu, u srcu Banjaluke, okuplja sve generacije, te elitne trkače, rekreativce i kreativce iz cijelog svijeta.

Biti dio takvog događaja, biti pokrovitelj i promoter zdravog duha i zdravog tijela je politika naše medijske kuće na koju smo ponosni. Osnaživanjem ovakvih projekata, kroz saradnju, upoznavanje novih avantura i isticanjem pravih vrijednosti, jačamo i snagu naše misije – njegovanje društveno-korisnog rada, a u koji ulazi i jačanje sporta i vježbe koja itekako utiče na sve nas stvarajući nam potrebnu dozu dopamina i seratonina za kreativnije stvaranje priča.

Sve informacije o festivalu možete pratiti na našem portalu www.atvbl.rs, kao i u našim emisijama 'Centar dana' i 'Vikend Vekerica', gdje vam donosimo sve o maratonu i druženju koje se lako ne zaboravlja.

ATV i Vivia Run&More za #višetrka_višezabave.