ATV

NOVI DOMEN

ATV portal od sada na www.atvbl.rs

 • Извор: АТВ
 • 25.01.2022. 11:26

Nakon blokade Google servisa, među kojima potpuno brisanje You Tube kanala, izazvanih skandaloznim i sramnim sankcijama SAD-a, pritsci na rad ATV-a nastavljeni su i prijetnjama da će portal biti blokiran, a dobro poznati domen www.atvbl.com obrisan.

S ciljem da još jedan pokušaj cenzure i gašenja ATV-a ne uspije, te da čitaoci i posjetioci našeg portala ne ostanu uskraćeni za najnovije informacije iz zemlje i svijeta, ATV portal je od sada na novom domenu – www.atvbl.rs.

„Na nove pokušaje cenzure ATV-a i pokušaje gašenja našeg portala iza kojeg stoji tim ozbiljnih i predanih profesionalaca nismo sjedili skrštenih ruku. Pronašli smo rješenje da naš portal i dalje funkcioniše bez ikakvih problema, na novom domenu, a naši čitaoci i posjetioci neće osjetiti nikakvu razliku. Nastavljamo još bolji, uz poseban trud da opravdamo povjerenje i značajne rezultate koji su iza nas, te da prvenstveno, kao i do sada, budemo prvi i javnost i dalje blagovremeno i objektivno izvještamo o svemu“, ističe Milan Šekara, direktor multimedije ATV-a.

Portal ATV-a već mjesecima bilježi mjesečni rast u prosjeku od 10%, te je konstantnim ulaganjem u tehničke karakteristike i optimizaciju postao prepoznatljiva platforma i prvi izbor svih onih koji traže brzu, objektivnu i relevantnu informaciju.

„Ulaganje u digitalne platforme i razvoj posebnih strategija koje se odnose na Internet su neki od naših glavnih strateških opredjeljenja i ciljeva. Uprkos svim pokušajima da prestanemo da radimo i uprkos svim pritiscima, nastavljamo postavljati nove standarde u medijskom izvještavanju poštujući sve Zakone i profesionalne i etičke kodekse, s izuzetnom odgovornošću ka javnosti i publici kojoj odgovaramo. Posebnu pažnju pridajemo nastupu na Internetu, gdje već imamo svoj prepoznatljiv pečat, tako da nastavljamo i ubuduće tim putem, uz nastojanje da u region uvedemo neke nove platforme i servise, postavimo nove standarde i budemo prepoznatljivi kao medij koji ne može biti cenzurisan. Siguran sam da će nas u toj namjeri pratiti i naša vjerna publika“, kaže Dejan Stupar, direktor marketinga i komunikacija ATV-a.

Da istina ne bude cenzurisana. Da prava slobodnih medija ne budu urušena. Da pokušaj gašenja jednog nezavisnog medija ne uspije.

NOVI DOMEN. ISTI PORTAL. ATV PRIČA.

Pratite nas na www.atvbl.rs.

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.