EKIPA 'CENTRA DANA' DIO AKCIJE 'POZNATI SLUŽE'

  • Izvor: ATV
  • 21.02.2023.16:00

TV lica našeg 'Centra dana', Dragana Božić, Milica Nogo i Bojan Sandić pretvaraju svako vaše popodne u najbolje druženje sa aktuelnim temama i zanimljivim pričama, i uvijek prepoznaju značaj humanitarnih akcija kojima se promoviše nesebična pomoć dobrih ljudi. Osim što o takvim akcijama pričaju u našem popodnevnom magazinu, dobili su priliku da učestvuju u sada već poznatoj akciji 'Poznati služe' Humanitarne organizacije 'Srbi za Srbe' i da iz uloge domaćina u studiju zaigraju kao domaćini još jednog susreta sa velikim i plemenitim ciljem ciljem.

Pridružite se divnom druženju u petak 24. februara u 'Stepa baru', gdje vas očekuje sjajan muzički program za koji je i ovaj put zadužen Andrej Pucarević, a duh zabave, dobrog druženja i veselja upotpuniće i karaoke.

Naši i vaši domaćini večeri potrudiće se da druženje bude nezaboravno i da zajedničim snagama, velikim srcem i beskrajnim gostoprimstvom doprinesu ostvarenju sna šestočlane porodice Gašić iz Zalužana – krov nad glavom i sigurnija budućnost.

Takođe, akciju možete podržati i pozivom na humanitarni broj 17763 i na taj način donirate dvije konvertibilne marke (pozivi važe za m:tel, BH Telekom i HT Eronet mobilne i fiksne mreže). Svoj doprinos možete ostavriti i uplatom na račun 5620128130024158 otvoren kod NLB Banka a.d. Banjaluka (sa naznakom: Za porodicu Gašić) ili putem donatorske platforme Humanitarne organizacije 'Srbi za Srbe'.