EKIPA 'CENTRA DANA' DIO AKCIJE 'POZNATI SLUŽE'

 • Извор: АТВ
 • 21.02.2023. 16:00

TV lica našeg 'Centra dana', Dragana Božić, Milica Nogo i Bojan Sandić pretvaraju svako vaše popodne u najbolje druženje sa aktuelnim temama i zanimljivim pričama, i uvijek prepoznaju značaj humanitarnih akcija kojima se promoviše nesebična pomoć dobrih ljudi. Osim što o takvim akcijama pričaju u našem popodnevnom magazinu, dobili su priliku da učestvuju u sada već poznatoj akciji 'Poznati služe' Humanitarne organizacije 'Srbi za Srbe' i da iz uloge domaćina u studiju zaigraju kao domaćini još jednog susreta sa velikim i plemenitim ciljem ciljem.

Pridružite se divnom druženju u petak 24. februara u 'Stepa baru', gdje vas očekuje sjajan muzički program za koji je i ovaj put zadužen Andrej Pucarević, a duh zabave, dobrog druženja i veselja upotpuniće i karaoke.

Naši i vaši domaćini večeri potrudiće se da druženje bude nezaboravno i da zajedničim snagama, velikim srcem i beskrajnim gostoprimstvom doprinesu ostvarenju sna šestočlane porodice Gašić iz Zalužana – krov nad glavom i sigurnija budućnost.

Takođe, akciju možete podržati i pozivom na humanitarni broj 17763 i na taj način donirate dvije konvertibilne marke (pozivi važe za m:tel, BH Telekom i HT Eronet mobilne i fiksne mreže). Svoj doprinos možete ostavriti i uplatom na račun 5620128130024158 otvoren kod NLB Banka a.d. Banjaluka (sa naznakom: Za porodicu Gašić) ili putem donatorske platforme Humanitarne organizacije 'Srbi za Srbe'.

 • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

  ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  Серија: Љубавни залогаји (12+)

 • 20:30 Филм: Живи били па видјели (12+) (Р)

  '' Филм: Живи били па видјели (12+) (Р)

 • 22:00 Серија: Вода у праху (12+)

  'Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

 • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  Серија: Ред Рок (16+) (Р)