Nakon četrnaest sezona emisije '1 na 1'

Marin Marinković, novo lice emisije 'Priča se...'

  • Izvor: ATV
  • 28.10.2022.10:19

Nakon četrnaest uspješnih sezona autorske emisije '1 na 1' Marin Marinković, urednik, voditelj i dugogodišnje TV lice naše medijske kuće, pridružuje se Davoru Stankoviću u političko-debatnoj emisiji 'Priča se...' svakog petka od 20 časova i 10 minuta.

Marin Marinković poznat po otvorenom dijalogu sa svojim sagovornicima, istaknutim ličnostima iz zemlje i regiona, rasvjetljavao je emisijom '1 na 1' najaktuelnije teme i dešavanja iz drugog, ličnog, i prisnijeg ugla. Tematski se kretao od politike, preko obrazovanja i kulture, ekonomije i privrede do sporta, pa tako sa gostima iz svih sfera gradio svijet različitih stavova, komentara i pogleda na ličnosti i događaje koji kreiraju našu stvarnost.

Kroz studio emisije '1 na 1' prošli su i svoj stav iznijeli pažljivo birani sagovornici, a samo neka od imena su - Tomislav Nikolić, Stjepan Mesić, Zoran Janković, Rade Šerbedžija, Vlade Divac, Marija Šerifović, Lordan Zafranović, Ljubomir Bandović, Siniša Ljepojević, Željko Joksimović, Miroslav Lazanski - tu se svakako ne može podvući crta - kao i najpriznatija i najpoznatija imena javne scene Srpske.

Posebno je bio prepoznat njegov serijal u okviru autorske emisije pod nazivom ‘1 na 1 sa narodom' u kojem je pokazao još veću širinu kada su u pitanju teme, njegov istančan talenat za razgovor, ali i zanimljivi stavovi javnog mnjenja iz cijele zemlje.

Njegov talenat za razgovor i traženje suštine u stavovima itekako će obojiti format 'Priča se...' na njemu svojstven način.