ATV

Аутентична. Тврдоглава. Вјерна.

Нови логотип, ћирилица и богата програмска шема

 • Извор: АТВ
 • 03.10.2023. 12:57

Нову сезону наша медијска кућа почиње враћањем на ћирилично писмо, новим логотипом и визуелним идентитетом, али и богатом програмском шемом, којим ћемо гледаоцима јасно показати правац којим, упркос свим препрекама и опструкцијама, сигурно и успјешно корачамо. Повратак на ћирилично писмо, једногласном одлуком менаџмента и уређивачког колегијума телевизије, јасно показује и наш став – љубав, поштовање и очување националног индентитета, његовање писма које се већ деценијама бори са заборављањем, те снажан осврт на традицију, и све оне вриједности које су биле, а и остале, истинске вриједности АТВ-а: човјек, породица и отаџбина.

'Нови идентитет и избор нашег писма велики је корак за нашу медијску кућу и то није само промјена естетске и техничке природе, него и наша жеља да се позиционирамо као медиј, који својим садржајима и радом, показује и његује вриједности породичне телевизије, са изразитим националним идентитетом. Нови логотип – модернизовано ћирилично слово А уз више стилизованих силуета Републике Српске које чине фокус камере, шаље снажну поруку. Посебно смо поносни на пркос, инат и додатни напор који смо уложили након и даље никад објашњених, срамних америчких санкција које су нас додатно ојачале, и то због публике због које и постојимо. Очекује нас и нови студио и идентитет наших 'Вијести', као и освјежен студио и нови идентитет нашег сјајног поподневног магазина 'Центар дана'. Већ од 9. октобра шаролику програмску шему почињемо 'Јутарњим програмом' и повратком препознатљивих формата из наше 'ТВ кухиње'. Показаћемо да је АТВ не само јака породична телевизија, него и да својој вјерној публици итекако може да понуди још много тога и остане управо оно што јесте – аутентична, тврдоглава и вјерна', каже Дејан Ступар, директор маркетинга и продаје АТВ.

Од 9. октобра, гледаоце очекују и бројни други новитети – нови формати и нова ТВ лица. Изазован пут промјена подразумијевао је мјесеце планирања и стратегије, техничко – технолошка и продукцијска улагања, те улагања у запослене и њихове услове рада. У још једном су, запослени наше медијске куће били једногласни – публици смо дали до знања да због њих постојимо и трајемо, те да ћемо новитетима тренд раста само додатно оснажити, уз исту мисију: остати вјерни себи и публици.

Добре ствари не треба мијењати, па зато - не мијењајте канал, јер вас очекује много новог и понешто 'старог', јер су ипак поједина враћања на 'старо' итекако велики корак напријед – смјело, другачије и непоколебљиво.

Пратите нас и путем Вибера

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Емисија: Аграр (Р)

  Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.