ATV

Zahvalnica Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske

Zorici Petković priznanje za doprinos razvoju organske proizvodnje u Srpskoj

  • Извор: АТВ
  • 23.09.2022. 15:46

Zorica Petković, urednica i voditeljka ATV-a i sada već prepoznatljivog formata naše medijske kuće emisije ‘Agrar’ primila je Zahvalnicu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske za doprinos razvoju organske proizvodnje u Srpskoj.

"Emisija ‘Agrar’ se bliži svom petom rođendanu i od početka sam imala želju da pružim svoj skroman doprinos tako što ću snažno stati uz te vrijedne ljude, istinske entuzijaste koji proizvode organsku hranu. Obilazila sam ih na terenima, razgovarala sa njima, nastojala da svaku njihovu priču ‘oživim’ i dočaram gledaocima. Organski proizvođač se ne postaje preko noći, to je istinski težak posao", rekla je Petkovićeva.

U gotovo petogodišnjem radu emisije urednica je skrenula pažnju ne samo na organsku proizvodnju, nego i na mnoge važne teme iz oblasti poljoprivrede, šumarstva, stočarstva i vodoprivrede, dovodeći u svoj studio i pred kamere ATV-a, ne samo eminentne stručnjake, nego i iskusne i vrijedne poljoprivrednike.

Koleginica Petković je navela da je počastvovana zbog ove nagrade i dodala da je svaka nagrada, priznanje, zahvalnica jasan pokazatelj da radite kvalitetno i da to što radite neko vidi, prati i cijeni, te da je to ujedno i priznanje cijelom timu ‘Agrara’.

‘Ovo je priznanje i malom, ali odabranom timu, dragim kolegama, snimatelju Milanu Labusu i montažeru Vladimiru Milojeviću, našoj režiji i promociji. Zahvalna sam im što su u različitim situacijama bili uz mene i što su zajedno sa mnom radili naš ‘Agrar’ koji bilježi veliku gledanost”, rekla je Petkovićeva.

Zorici Petković, prepoznatljivom licu ATV-a, ovo nije prvo priznanje za kvalitet i predani rad, a nova ne sumnjamo da stižu, jer svojim profesionalnošću svakoga dana to i pokazuje.

  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм