Lana Sekulić neutješna nakon smrti Marinka Madžgalja

  • 13.04.2016.21:42

Urednica na RTV Crna Gora Lana Sekulić skoro da ne izlazi iz svog stana u Podgorici, ne želi da se viđa sa ljudima i još se nije vratila na televiziju.

"Ne pojavljuje se na poslu od kada se sve ovo dogodilo sa Marinkom. Od kada je umro, neutješna je. Jako je potresena. Uzela je slobodne dane i koliko znam u skorije vrijeme neće dolaziti na posao. Teško je podnijela cijelu situaciju jer je za vrijeme bolesti uvijek bila uz njega. Otkako su saznali da je bolestan, nisu se odvajali. Lana je činila sve da mu pomogne, non-stop je bila na relaciji Podgorica Beograd, a i Marinko je kad god mu je bivalo bolje odlazio kod nje. Sada, bez Marinka, više nije ista. Nije ona još dobro, strašno pati za njim", rekao je Lanin radni kolega. Lana radi na Radio-televiziji Crne Gore, gde radi kao urednica Drugog programa.

 

lana sekulic

Lana Sekulić i Marinko Madžgalj bili su u vezi nekoliko godina, od kada se on razišao sa Dubravkom Mijatović, glumicom s kojom ima ćerku Saru i s kojom je bio sedam godina u vanbračnoj zajednici. Odnos Marinka i Dubravke bio je i poslije rastanka dobar, rastali su se kao prijatelji, a Marinko je stalno bio i uz svoju ćerkicu Saru.

"Onda je upoznao Lanu. Čuo sam da su se zavoljeli na prvi pogled. Ona mu je mnogo značila. Marinko je pored posla u Beogradu često boravio u Kotoru i uopšte u Crnoj Gori. Ljubav Lane i Marinka bila je veoma velika, bili su privrženi jedno drugom i kao prijatelji i kao partneri", ispričao je Lanin kolega.

marinko madzgalj

Otkad se Marinko razbolio i otkad je dane provodio u beogradskim bolnicama, Lana je sa njegovom porodicom svakodnevno bila uz njega.

"Ona je na sve načine pokušavala da ga ohrabri... Nadala se do posljednjeg trenutka...",rekao je jedan od kolega Lane Sekulić sa RT CG.

Marinko Madžgalj preminuo je od raka pankreasa 26. marta, u 38. godini života.