Njegovo proglašenje pobjednika izazvalo dosta komentara

Oglasio se Al Paćino nakon fijaska na dodjeli Oskara

  • Izvor: B92
  • 12.03.2024. 13:37

Jedna od najsmješnijih ali i najkomentarisanijih stvari na 96. dodjeli Oskara bio je Al Paćino i njegovo preskakanje nominovanih za kategoriju najbolji film.

Ono što je svima "zapalo za oko" jeste činjenica da je Paćino preskočio svih 10 nominovanih i odmah proglasio pobjednika. 

"Vau. Šta... hvala. Oh, prijatelji moji. Hvala, hvala. Ne znam. Da li da sada odglumim Šekspira? To je u redu, zar ne? Da budem - ne, neću da glumim. Izvinite. Pa, vrijeme je za posljednju nagradu večeri. I čast mi je da je uručim."

Zatim se nadovezao.

Trijumf

Trijumf "Openhajmera": Od 13 nominacija, osvojio 7 Oskara

"Nominovano je deset divnih filmova, ali samo jedan će dobiti nagradu za najbolji film. I za to moram da idem do koverte. I hoću. Еvo ga. I moje oči vide Openhajmera, da", izjavio je glumac.

Nakon mnogo komentara i čitave ujdurme, Al Paćino odlučio je da se oglasi za TMZ.

"Bila mi je čast da budem dio večeri i odlučio sam da pratim način na koji su željeli da se ova nagrada dodijeli." 

Rekao je i da se osjeća loše zbog bilo kog od nominovanih koji nisu pomenuti prije nego što je proglasio pobjednika.

Džon Sina se pojavio nag na dodjeli Oskara

Džon Sina se pojavio nag na dodjeli Oskara

"Shvatam da je nominacija velika prekretnica u nečijem životu i da ne bude u potpunosti priznat je uvredljivo i štetno. Ovo govorim kao neko ko ima duboke odnose sa filmskim stvaraocima, glumcima i producentima, tako da duboko saosjećam sa onima koji su omalovaženi ovim previdom i zato sam smatrao da je potrebno da dam ovu izjavu", rekao je Al Paćino

Pratite nas i putem Vibera