Predstojeći šesti film

Scenario novih "Pirata sa Kariba" je tako čudan da ga je Dizni prihvatio

  • Izvor: Telegraf
  • 14.09.2023. 23:00

Predstojeći šesti film "Pirati sa Kariba" ima tako čudan scenario, jedan od njegovih pisaca je začuđen što ga je Dizni prihvatio.

Krejg Mejzin, koji je napisao hvaljenu HBO-ovu mini seriju "Černobil" i ko-kreirao ostvarenje "Posljednji od nas" (The last of us), iskreno je priznao magazinu Varieti.

Sada je napisao sljedeći film "Pirati sa Kariba" sa Tedom Еliotom, koji je sam napisao prva četiri filma u seriji sa Terijem Rosiom.

"Mi smo ga predstavili i mislili da nema šanse da ga kupe, previše je čudno. I jesu!", otkrio je Krejg u svom novom intervjuu.

Prethodnih pet filmova u franšizi vodio je Džoni Dep kao Džek Sperou, lik koji su zavoljeli brojni obožavaoci širom svijeta.

Džonijeva holivudska karijera je, međutim, poslednjih nekoliko godina bila u zastoju kao rezultat njegovih pravnih bitaka sa njegovom bivšom suprugom Amber Herd.

Amber i Džoni su vodili žestoki rat tužbi nakon što se njihov 15-mhesečni brak raspao.

Poslije pobjede u procesu za klevetu protiv Amber prošle godine, Džoni je napravio veliki povratak u šoubiznis i dobio je oduševljen prijem ovog maja na Filmskom festivalu u Kanu, gde je premijerno prikazao svoj film "Žan du Beri" „Jeanne du Barry“, piše Dejli Mejl.


(Foto: Dizni)

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Naša Srpska (R)

    ''Еmisija 'Naša Srpska' donose aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Dosije (R)

    U novoj sezoni otvaramo slučajeve ubistva koja su potresla region, pričamo o nekažnjenim ratnim zločinima, koji čekaju pravdu, portretišemo heroje našeg i prošlog vremena, donosimo velike priče 'malih' ljudi, govorimo otvoreno o teškim temama.

  • 13:30 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    ''Kroz objektiv kamere vođeni avanturistom, putopiscem i simpatičnim pustolovom Robertom Dacešinom zavirićemo u najzabačenije dijelove svijeta.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.