Еvrovizija

Situacija se prekorenula: Еvo ko je trenutno glavni favorit za pobjedu na Еvroviziji

  • Izvor: Blic
  • 01.04.2024. 10:31

Еvrovizija 2024. se bliži, a ubjedljivi favorit na kladionicama proteklih nedjelja je bio predstavnik Hrvatske, Bejbi Lazanja.

Međutim, sada su mnogi fanovi Еurosonga ostali u šoku kada se situacija promijenila, a pesma "Rim Tim Tagi Dim" dobila žestoku konkurenciju.

Sve do sada na drugom mjestu je bila Ukrajina, a sada je na ovo mjesto, gotovo izjednačena sa Hrvatskom, isplivala Švajcarska.

Njihov predstavnik Nemo i njegova pjesma "The Code" izjednačiili su se s Bejbi Lazanjom, te sad i Hrvatska i Švajcarska imaju 16 odsto šansi za pobjedu.

Teja Dora sumirala utiske nakon pobjede na

Teja Dora sumirala utiske nakon pobjede na "Pesmi za Еvroviziju"


Italijanska predstavnica Angelina Mango, koja je na Sanremu pobijedila s pjesmom "La Noia", nalazi se na trećem mjestu s 13 odsto šansi za pobjedu.

Predstavnica Srbije, Teja Dora koja će nastupati sa pjesmom "Ramonda", skočila je za još jedno jmesto, te je sada izbila na 17. mjesto i izjedačena je s Gruzijom.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:15 Mikrodržava: Malta, dokumentarni program (R)

    'Mikrodržava: Malta, dokumentarni program (R)

  • 13:15 Agrar (R)

    ''Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu, kao i mnoštvo zlata vrijednih savjeta, te priče o vrijednim poljoprivrednicima, domaćinima, i plodovima njihovog rada

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.