"Poslednji strelac"

Stiže akcioni triler sa Nenadom Jezdićem u glavnoj ulozi

  • Izvor: B92
  • 11.03.2024. 14:00

Film "Poslednji strelac", novi srpski akcioni triler sutra 12. marta se premijerno prikazuje, a u bioskope širom Srbije stiže 14. marta.

Ovaj uzbudljivi triler režirao je Darko Nikolić, a na veliko platno se vraća Nenad Jezdić koji igra glavnu ulogu u ovom filmu.

Jezdić igra inspektora Kuruzovića. Priča prati njegovu dramatičnu borbu sa prošlošću nakon gubitka voljene supruge, a sve se komplikuje s povratkom dugogodišnjeg neprijatelja, kriminalca Atanasija, koga tumači Miodrag Krstović. Ali ovo je samo početak avanture koju predvodi g. Baltazarević, koga je sjajno predstavio Miloš Timotijević.

– Ja volim izazove. Dobio sam jedan zanimljiv tekst Baneta Jankovića i rekao sam – hajde da probam da se upustim u ovo. Imao sam odličnu saradnju sa glumcima. Ono što je bilo napeto bili su ti izazovni uslovi, da za relativno kratko vrijeme snimimo jedan igrani film, i na kraju krajeva sam prezadovoljan kako je sve to ispalo. Zapravo, jedva čekam da ga publika vidi – rekao je reditelj Darko Nikolić.

Glavni glumac Nenad Jezdić istakao je šta mu je posebno dalo inspiraciju kada je ova uloga u pitanju.

– Ja sam suštinsku, emocionalnu inspiraciju i empatiju našao u tome što ovaj karakter opet nekako svodi svoj životni račun. Ovaj karakter je ostao sam. On je osuđen na život i na jednu emocionalnu razmjenu sa psom, vjerovali ili ne, i sa ponekim čovjekom – rekao je Jezdić, koji je pohvalio glumačku ekipu:

– Meni je bilo najinspirativnije da čovjek svoju najizrazitiju emociju uspostavlja sa psom i sa spomenikom svoje tragično preminule žene. I to je ono gdje sam ja našao najveći prostor i radost rada na ovom projektu – naveo je Jezdić.



Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:45 Noćni program

    Noćni program