Nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Tatjana Marin - žena koja ruši sve stereotipe, policijski službenik i pisac

  • Izvor: ATV
  • 25.11.2023. 08:31

Knjiga "Tragom mojih misli", autora Tatjane Marin, ruši sve stereotipe. Ona je profesionalan, objektivan i strog policijski službenik preko dana, naveče se pretvara u kreativnog knjižnjvnika, koji oslikava njenu pravu ličnost.

- Ja čitav život pišem. Pisanje je moja prva ljubav. Čak bih to pisanje izjednačila sa svojim policijskim poslom i oboje volim istim intenzitetom - kaže Tatjana Marin, autor knjige "Tragom mojih misli".

Knjiga je satkana od 138 priča u kojima su utkane najdublje misli, viđenje svijeta, prijatelji i okolnosti koje proživnjavaju svi ljudi, a ne samo autor. A kako i sama Tatjana kaže, čak i od kolega, policijskih službenika, ima veliku podršku.

- Od kolega imam podršku. Većina kolega već zna da ja jedan duži period pišem, tako da nisu puno iznenađeni. Mi svakako, u našoj svakodnevnici, kada razgovaramo oni kažu "Oj Tanja, opet filozofiraš". Filozofija je nauka koju ja izuzetno volim i drago mi je što sam baš u ovoj knjizi mogla da dođem do izražaja baš u toj oblasti filozofije - dodaje Tatjana.

Recenzent knjige Danijela Mrda rekla je da je Marinova, prije svega, izuzetan policijski službenik i da je dala nemjerljiv doprinos lokalnoj zajednici u prevenciji vršnjačkog nasilja, kao i u radu sa prosvjetnim radnicima i roditeljima učenika.

Marinova je osoba koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a takvi su i njeni tekstovi, rekla je Jadranka Regoje recenzent knjige, te okarakterisala ovo djelo kao meditativnu prozu.

Tatjana Marin, već priprema i svoje drugo djelo. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:49 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.