Trejler za film o Bondu za dva dana imao skoro sedam miliona pregleda

  • 05.09.2020. 17:37

Novi trajler za film o britanskom agentu Džejms Bondu pod nazivom "No Time to Die" objavljen je više od pola godine nakon prvog, a za nepuna dva dana imao je više od sedam miliona pregleda.

Prvi trejler za novi film o britanskom tajnom agentu vidjeli smo tokom Superbowla, a sada se pojavio i drugi koji promoviše premijeru zakazanu za novembar.

Podsjetimo, da je premijera filma pomjerena zbog pandemije virusa korona.

Ono što je poznato jeste da je Bondu mir poremetiti stari prijatelj Feliks Lajter iz CIA koji će zatražiti njegovu pomoć. Misija spašavanja otetog naučnika pokazaće se puno opasnijom od očekivanog.

U filmu će igrati i Oskarovca Ramija Maleka, kao i nova Bondova djevojka, glumica Lea Sejdu.

 

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 20:00 ATV Intervju: Sergej Lavrov

    ''Еkskluzivni intervju Sergeja Lavrova, ministra spoljnih poslova Ruske Federacije. Govoriće o vojnoj operaciji Rusije u Ukrajini, trenutnoj situaciji na globalnoj političnoj sceni, odnosima Rusije i Zapada, te o političkoj situaciji u BiH. Intervju vodi novinarka Darinka Petrović.

  • 20:40 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

  • 21:10 Film: Еkipa (12+)

    '"Еkipa" je priča sa sjajnim humorom koja govori o ljubavi, krimi-komedija za sve generacije, ali je ujedno i prvi film koji prikazuje srpski fudbal i rivalitet između dva najveća kluba – Partizana i Crvene zvezde.

  • 22:40 Serija: Nasljednici (12+)

    'Serija: Nasljednici (12+)