Korisnici ogorčeni

Dečko postavio 10 uslova za buduću djevojku i razbjesnio tviteraše

 • Izvor: Mondo.rs
 • 14.12.2023. 17:23

Na društvenoj mreži Iks, bivšem Tviteru, svakog dana možemo pronaći nebrojano objava koje nas mogu dobro zabaviti, a takav slučaj je bio sa jednim tvitom u kom je momak napisao 10 uslova koje "mora“ da se ispunjava njegova buduća djevojka.

On je pobrojao 10 standarda, a evo i koji su:

1. Bog joj je na prvom mjestu,

2. Lojalna,

3. Dobar odnos sa roditeljima,

4. Ne pije,

5. Ne puše,

6. Ne izlazi po klubovima,

7. Stidljiva,

8. Ima ciljeve u životu i fokusira se na njih,

9. Nema muške prijatelje,

10. Nema lošu prošlost.

Ovaj tvit je ubrzo postao viralan, te je izazvao i veliki broj komentara, po kojima vidimo da skoro niko nije saglasan sa zahtjevima autora ovog spiska.


Trzaj pred san - zašto se javlja i šta znači

Trzaj pred san - zašto se javlja i šta znači

"Ja jedino što sam lojalna ovo ostalo piši propalo", "Ali pazi detalj 'nema muška prijatelje' .... ljubomora i posesivnost u najavi", "Skoro svaka stavka je "red flag", "Računa li se muž u muške prijatelje?", "Loša prošlost vjerovatno znači nevina. Nevini traži nevinu da zajedno skinu mrak, izrađaju djecu i da on gospodari, a ona bude robinja", "Ovo je rob", bili su neki od komentara.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisija: Narod priča

  Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.