Savjeti

Muškarci, evo gdje upoznati djevojku ako imate 30 i više godina

  • Izvor: Nova.rs
  • 06.01.2024. 04:00

Gdje uopšte upoznati žene kada imaš 30 godina – to pitanje se nedavno pokrenulo na društvenim mrežama, a sudeći prema brojnim reakcijama, tema je i te kako aktuelna.

Izgleda da je i više nego što pretpostavljamo tridesetogodišnjaka koji ne mogu da nađu partnera. I zato traže pomoć.

Jedan od njih je korisnik Redita koji kaže da na poslu nema puno žena i to su uvijek isti ljudi, pogotovo jer je njegov sektor IT.

"Na ulici i sličnim javnim mjestima je bez veze spopadati nepoznate osobe osim ako nisi neki Apolon naravno ili baš nemaš srama da spopadaš ljude. Iz ove druge grupe poznajem poneke kojima nije blam da priđu svakoj, ali njihov uspjeh je i dalje 0%. Klubovi su još gora situacija uz preglasnu muziku. Koliko klubova i tih žurki ima, do sada bi svi bili u vezama da tu ima neke vajde", kaže.

I šta je on na sve to dobio kao savjet?


Porodica Dobraš iz Banjaluke dobila novu kuću

Porodica Dobraš iz Banjaluke dobila novu kuću

"Naći ćeš na istim mjestima kao kada imaš 20. Еventualno neko planinarenje, hobi, nešto slično. Ili brate mili putuj – pa makar i sam ako nemaš sa kim. Nalete usput neki gotivni ljudi u avionu, u susjednoj sobi u hotelu u nekom muzeju i slično. Dobrog ortaka sam upoznao na moru (kad smo bili sa bivšim djevojkama pre desetak godina, tamo se upoznali), jednu od bivših sam upoznao u Pragu prije nekoliko godina, bili u istoj turi i tako.. Kreći se, brale, nijedna ti neće doći na vrata i reći – dobar dan, ja sam Maja i želim da ti budem djevojka", savjetovao mu je jedan.

Još jedan savjet je kombinacija druženja i onlajn aplikacija.

"Еvo ti za moje drugarice 30+ koje su u tim godinama upoznale sadašnjeg dečka – dvije na Tinderu, jedna na treningu sportskog penjanja. Dakle, onlajn dejting i neki hobiji. Imam dosta društva koje se upoznalo na poslu, doduše više u dvadesetima, nije da se baš toliko izbjegavaju romanse na radnom mjestu koliko se priča", dodao je drugi.

Takođe, treba paziti i na određene važne detalje.


Baka iz Banjaluke godinama sama, za Božić joj je sada stigla najveća radost

Baka iz Banjaluke godinama sama, za Božić joj je sada stigla najveća radost

"Samo povezivanje kroz društvene aktivnosti, najveće šanse da upoznaš nekog iole normalnog, bar u tvom kontekstu normalnog. Izaberi neki hobi koji voliš i uključi se u već postojeće organizacije. Idi na grupno planinarenje, teretanu, predavanja, sport itd. Uključi se u onlajn grupe i budi aktivni član, idi na okupljanja kad i ako ih održavaju. Naravno, pored svega toga pokrij osnovne baze: budi fit, održavaj higijenu i čistoću, kreiraj ili nađi svoj stil, zarađuj ok. Poslije unajmiš fotografa da ti uradi Insta portfolio, malo se picneš i, dok se to proširi, vježbaš flert i to je to. Probaš poslije i ovako direktno poruku na društvenim mrežama, budeš uporan i samouvjeren i ne može da ne upali. Ne zaboravi da se u većini modernih krugova društva smatra da 30+ uspješni muškarac je idealni partner, tako da ne odustaj", treći je savjet.

Tu je i jedan zanimljiv predlog što se tiče upoznavanja uživo:

"Nađi neki hobi gdje ima žena. Upiši časove kuvanja, grnčarstva, plesa. Idi na neke treninge, stalno u isto vrijeme. Teetana je keva".

A ako to ne upali…

"Ako si u IT, nevjerovatno je lako upoznati žene kao stranac u Južnoj Americi i Filipinima. Druga kultura je tamo, mnogo su druželjubiviji ljudi. Probaj da nađeš remuot posao i putuj. Bar ćeš lijepa mesta da vidiš i egzotične plaže umjesto u Beogradu da udišeš smog i guliš sam".

Pratite nas i putem Vibera