Prema astrolozima

Muškarci u ova tri znaka su idealni za brak

 • Izvor: Agencije
 • 21.02.2024. 07:41

Mnogi muškarci na različite načine vide i percipiraju ljubavne veze. Među njima se, prema astrolozima, nalaze oni kojima je bitno da ona bude dugotrajna i što dublja.

U svijetu Zodijaka neki znakovi su više orijentisani na trajnu vezu i stabilnost te je često traže u svim vezama u kojima se nađu. Naime, ako ste u potrazi za partnerom koji cijeni predanost, razumijevanje ovih ključnih znakova Zodijaka mogla bi vam biti nit vodilja.

1. Jarac

Muškarci Jarci su sinonim za stabilnost i odgovornost. Pod upravom Saturna, planeta discipline, ove osobe su ozbiljne u pogledu svojih obveza. Njima red dolazi prirodno, pedantno planiraju svoju budućnost. Za muškarca Jarca veza je dugoročna investicija i on joj pristupa s odlučnošću koja je ključna za uspjeh. Ako tražite partnera koji cijeni tradiciju i sigurnost, Jarac bi mogao biti pravi.

2. Bik

Muškarcima Bikovima vlada Venera, planet ljubavi i ljepote, a njihova predanost vezama je bez konkurencije. Stabilnost je temeljna vrijednost za Bikove pojedince i oni ne žure prije nego što se obvežu. Jednom posvećeni postaju stupovi snage, nudeći izuzetnu podršku. Njihova priroda, odnosno činjenica da je to zemljani znak, najavljuje da su odnosi s Bikom utemeljeni i izgrađeni da traju. Ako žudite za pouzdanim i predanim partnerom, Bik bi mogao biti taj koji će vas oboriti s nogu.

3. Rak

Muškarci Rakovi, vođeni Mjesecom, poznati su po dubokim emocionalnim vezama i instinktima za odgajanje djece. S lakoćom stvaraju sigurno kućno okruženje puno ljubavi. Muškarac Rak traži vezu koja pruža emocionalnu stabilnost i osjećaj pripadnosti. Ako tražite partnera koji razumije važnost emocionalnih veza i cijeni dugoročnu predanost, Rak bi mogao biti vaš savršen spoj.

U zamršenoj mreži odnosa, ova tri znaka Zodijaka ističu se kao skloni stabilnosti i predanosti. Međutim, bitno je zapamtiti da individualne karakteristike mogu varirati. Astrologija nudi uvide, ali osobna kompatibilnost ovisi o brojnim činjenicama, piše Astrotalk.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 14:15 Serija: Aviodžije (R) (12+)

  'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

 • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  'Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Naša Srpska