"Nemam osjećaj da ga varam"

Rođena sa dva polna organa: ''Jedan služi za muža, a drugi za posao, bila sam sa njih 500''

  • 10.07.2024. 19:30

Еvelin Miler (32) rođena je sa dva para reproduktivnih organa, i to se dešava ekstremno rijetko.

Australijanka ima dvije vagine, dvije materice i dva para jajnika. Zanimljivo je da je ona tek 2011. prilikom pregleda u bolnici saznala da ima "Uterus didelphys", odnosno dvije materice. Međutim, to Еvelin nije sprečilo da rodi dvoje djece i ima normalne intimne odnose.

Еvelin, koja je radila kao prostitutka, kaže da joj je njeno neobično stanje, bilo veoma korisno.

Teodora Džehverović u minijaturnom bikiniju: Ništa nije sakrila!

Teodora Džehverović u minijaturnom bikiniju: Ništa nije sakrila!

- Ako je jednom organu trebao odmor, koristila sam drugi. Spavala sam sa više od 500 muškaraca i niko od njih nije primjetio da se razlikujem od drugih žena. Takođe, činjenica da imam dva organa mi je pomogla da odvojim posao od privatnog života. Frustrirajuća činjenica je da sve moram da radim duplo, kada se testriram na bolesti ili idem kod ginekologa, uvijek moram iznova da ih ubjeđujem da zaista imam dva polna organa - rekla je Еvelin.

- Prije nego što mi je postavljena prava dijagnoza, izbjegavala sam vođenje ljubavi. Nisam znala šta nije u redu sa mnom i intimni odnosi su mi izazivali anksioznost. Živjela sam s ocem na udaljenoj farmi, i nisam imala s kim da se posavjetujem - objasnila je ona.


Еvelin MIler je spavala sa više od 500 muškaraca

Iako su joj ljekari rekli da ima male šanse da rodi dete, njen suprug Tom, za kog se udala 2022. i ona, dobili su dvoje djece, Еndrjua i Džordžiju. Еvelin kaže da je presrećna zbog toga kao i da je dobila poruke od žena sa sličnim problemima, koje nisu uspjele da zatrudne, piše LadBible.

Еvelin koja ima svoju "OnlyFans" stranicu kaže da je bila pretrpana poslom tokom trudnoće, kao i da nema osjećaj da vara muža, jer jedan organ koristi samo za njega, a drugi za posao.

Pratite nas i putem Vibera