ATV

Žene sa Balkana otkrile kakve muškarce vole: Treba biti sirovina

  • Izvor: Mondo.rs
  • 16.11.2023. 22:15

Žene sa naših prostora, odnosno sa Balkana, na forumu su otkrile šta je po njima savršen muškarac.

Naime, jedan muškarac iz Srbije postavio je pitanje “Djevojke i žene, šta je za vas savršeni muškarac?”, piše "Mondo".

"I ako ne postoji savršeno, djevojke, šta bi za vas bilo nešto najbliže? Nešto što želite da vaš muškarac ima. Osoba za koju biste se udali sutra. Šta je to sve što tražite u partneru, izgled, posao, sposobnost, maniri…", zanimalo je muškarca iz Srbije koji je na popularnom forumu pokrenuo žustru raspravu.

"Donedavno sam mislila da je to osoba koja će me razumjeti kao niko dosad, s kojom ću se poklopiti mentalno, fizički i duhovno. Da ćemo imati slične interese i da ćemo dopunjavati jedno drugo, da ćemo učiti jedno od drugog. Naravno, na sve to da će me fizički privlačiti do kraja života, a o manirama i poslu da ne pričam", napisala je jedna forumašica.


Ovo je najotrovnija biljka na svijetu, a njeno ulje svi koriste

Ovo je najotrovnija biljka na svijetu, a njeno ulje svi koriste

"A onda sam shvatila da sve to ipak nije bitno dok druga strana ima volju i želju biti s vama i stvarati porodicu s vama. Ko to nema, može biti savršen koliko god hoće, odustaće nakon par prepreka. Znači uslov je da želi uspjeti s vama. Onda će učiniti sve da trajete i da se slažete", dodala je.

Druga je imala jednostavnije objašnjenje.

"Treba biti intelektualac da možemo voditi dubokoumne razgovore, ali takođe i sirovina pa da mi kaže ‘dođi ovdje mala”, napisala je.

Treća je imala stav da takav muškarac treba biti osoba koja na brak i porodicu gleda na isti način kao i ona.

Od ostalih stvari, podrazumijeva se emocionalna stabilnost i osjećaj odgovornosti.

"Еmocionalno zreo, pametan, svestran, moralan, tolerantan, dobar smisao za humor, vrijedan, osjećajan, voli putovanja, ima neki hobi (svira/slika/kuva/…). Za posao – da radi nešto i zarađuje, da je samostalan. Da ima lijep pogled", dodala je još jedna žena.


Manijak snimljen kako juri djevojčice uz stepenice

Manijak snimljen kako juri djevojčice uz stepenice

Za kraj, uslijedio je odgovor koji je natjerao ostale da se zapitaju šta zapravo žele.

"Savršenstvo se ne nalazi, to se gradi. Morate zajedno odrastati i stvarati jedno drugo. Svako od vas mora u vezu uložiti kvalitetan sirov materijal da biste na kraju bili kompaktni", stajalo je u ovom odgovoru.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: