Danijela Еpstin

Ostavila dečka kad mu je otkriven rak: Kasnijom odlukom iznenadila sve

  • Izvor: Mondo.rs
  • 23.03.2024. 15:15

Planovi za budućnost, kupovina kuće i početak zajedničkog života - sve je to nestalo za dan. Danijela Еpstin odlučila je da ostavi dečka Džela Frejzena kada mu je u 37. godini dijagnostikovan retki oblik tumora na mozgu.

Nakon operacija i hemioterapija, ponovo je morao da uči da hoda, ali profesorka fizike Danijela je odlučila da ne bude uz njega. Kako je objasnila, nije imala snage da se nosi sa njegovom bitkom protiv raka.

Ona je za strane medije objasnila da je počela da ima napade panike, kao i da je njeno mentalno zdravlje bilo ugroženo.

Zbog toga je odlučila da ostavi Džela onda kada mu je bilo najteže. I to nije sve. Preselila se na Tajland i donijela odluku koja je mnoge iznenadila. Sada trči maraton za dobrotvornu organizaciju za ljude sa tumorom na mozgu.


Čečenske jedinice učestvovale u hapšenju terorista kod Brjanska

Čečenske jedinice učestvovale u hapšenju terorista kod Brjanska

"Osjećala sam se kao najstrašnija osoba, ostavljajući nekoga zato što ima rak, ali to je štetilo mom mentalnom zdravlju i nije pomoglo Dželu", rekla je Danijela koja je sa Dželom planirala da kupi kuću u sjevernom Londonu.

Džel, koji je inače softverski ineženjer zaposlen u Guglu, počeo je da povraća i ima vrtoglavice. Tada je uradio MR skener i ljekari su otkrili da je tumor u 4. stadijumu.

"Bili smo na putu ka budućnosti i u roku od jednog dana smo znali da više neće tako ići. Bila sam toliko zabrinuta i uništena, da nisam mogla ni da spavam, ni da jedem. Imala sam napade panike i uzimala sam mnogo lijekova da se unormalizujem. Jednostavno nisam mogla da funkcionišem", istakla je i dodala da mu je ostala prijatelj.


Bijons potpuno gola - FOTO

Bijons potpuno gola - FOTO

Džel je imao oštećenje nerve koje mu je paralisalo desnu stranu lica, što je dovelo do deformacije. Na pitanje zašto je odlučila da trči Londonski maraton u njegovo ime, odgovorila je:

"Osjećala sam se tako bespomoćno gledajući kako se sve ovo odvija, zbog čega sam znala da moram nešto da uradim. Nisam aktivna trkačica, ali Džel je ranije trčao maratone, zbog čega sam mislila da će to biti izazov za mene i lijepa počast njemu i osjećala sam se kao nešto čemu treba da težim. Imam najbolju motivaciju - ako Džel može da prođe kroz sve ovo, onda mogu ja da trčim maraton", rekla je, prenosi "Mondo".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: