ATV

Šest pravila

Pravila vaspitanja koje djeca Kristijana Ronalda moraju da poštuju

  • Izvor: Agencije
  • 01.12.2022. 09:53

Kristijano Ronaldo ima jaku želju da ima mnogo djece i ta njegova opsesija, kažu stručnjaci potiče iz djetinjstva. Odlučan da ispuni sve što zamisli, Kristijano je u ranim dvadesetim postao otac i to preko surogat majke.

Kada je na svijet došao njegov prvi sin Kristijan junior, bila je to 2010. godina, a njegova tadašnja djevojka Irina Šajk bila je zatečena situacijom.

Međutim, Kristijano se nikome nije pravdao i nikada nije priznao zašto tako jako želi da ima toliko djece. U junu 2017. Ronaldo je dobio i blizance Evu i Matea uz pomoć surogat majke, da bi u novembru iste godine dobio i kćerkicu Alanu sa izabranicom Georginom Rodrigez. U aprilu 2022. Georgina je na svijet donijela još jedan par blizanaca - dječaka Anhela i djevojčicu Belu, ali je dječak nažalost preminuo ubrzo nakon rođenja.

U dokumentarnom filmu njegova djevojka Georgina Rodrigez priznaje da Kristijano ima stroga pravila vaspitanja, te da ona i cijela porodica ponekad voli kada je fudbaler odsutan jer to znači da tada mogu da jedu picu, piše Stil kurir.

Ovo su pravila koja poštuju djeca Kristijana Ronalda:

1. Najstariji sin Kristijana Ronalda trenira fudbal svaki dan i to po nekoliko sati. Tušira se hladnom vodom i ne jede brzu hranu, a sve po savjetu svog slavnog oca.

2. U kući Kristijana Ronalda nema mjesta za brzu hranu. Oni jedu izuzetno zdrave obroke koji uključuju voće i povrće, dok slatkiši nisu poželjni. Gazirana pića se ne konzumiraju, pije se puno vode tokom dana, a cijela porodica vježba.

3. Ako slučajno pojedu nešto slatko, Ronaldova djeca moraju da vježbaju. U avgustu 2016. Ronaldo je objavio snimak na kome tada šestogodišnji Ronaldo junior trči na traci za trčanje i govori: "Pojeli smo sladoled, sada je vrijeme da vježbamo".

4. U kući Kristijana Ronalda se ne štedi na obrazovanju. Djeca su upisana u prestižne škole koje koštaju milione.

5. Ipak, bogatstvo im je na dohvat ruke. Gdje god da odu djeci su dostupni privatni bazeni, jahte, prostrane sobe, prostori za igru - uglavnom, sve najbolje.

6. Ronaldova fizička aktivnost i ishrana nisu jedino što njegova djeca moraju da prate, to se odnosi i na ličnu higijenu. Tako je jednom podijelio na Instagram snimak gdje provjerava da li su svi njegovi mališani oprali ruke prije jela.

(Foto: Printscreen/Instagram/cristianoandgeorginagio)