16.10.2024
16:27
Komentari:
0Domaći kesten pire je jesenji slatkiš koji budi sva čula, a bolji je od onog iz poslastičarnice. Ako pripremite kesten pire zamirisaće cijela kuća, a osvaja od prvog zalogaja.
Потребно је:
- 500 г кестења
- 2 кесице ванилин шећера
- 3 кашике шећера
- 1 дл слатке павлаке.
Припрема:
Оперите кестење па га засијеците и ставите у шерпу. Сипајте воду да огрезне па оставите да проври. Кад крене да кључа, кувајте још 20 до 30 минута. Оставите да се прохлади па ољуштите, и не заборавите да скинете и танку опну испод љуске. У блендеру самељите кестење , па додајте шећер и полако сипајте павлаку. Декоришите шлагом кестен пире.
(Трпеза)
Najnovije
Najčitanije
23
09
23
01
22
47
22
44
22
23
Trenutno na programu