ATV

"Volio bih da se javi, da mi pošalje bar poruku"

Banjalučanin ne može da preboli bivšu, bilbordima ponovo osvaja njenu ljubav!

  • Izvor: ATV
  • 25.10.2023. 09:08

Da oči nikada ne lažu, dokaz je Nikola Jorgić (29) iz Banjaluke. Sa očima punim ljubavi i poštovanja priča o ljubavi svog života – Anastaziji iz Bijeljine.

Da ljubav ne poznaje granice svjedoče i dvije i po godine njihove veze na daljinu. Nažalost, spletom okolnosti, danas više nisu zajedno, ali Nikola se na sve načine trudi da njih dvoje nastave tamo gdje su stali. Kako bi iskazao sve ono što osjeća, svoj potpis stavio je na bilborde koji su svjetlost dana ugledali na više lokacija u Bijeljini. 

Uradio je to, kaže, iz srca i duše. Na njima, uz njihovu zajedničku fotografiju piše: "Ti si sunce moga neba. Anastazija volim te. Tvoj Nikola." 

„Jako je onako lijepo i prepoznatljivo i upečatljivo. I onda sam ja odlučio se na taj potez, kao što vidite, ima ovdje po Bijeljini već par bilborda gdje sam ja... nije to nekakav inat ili nešto, to je čisto onako iz duše, da ona vidi. Е sad, do nje je da li će ona to da prihvati, da li će da potvrdi, da li će da odgovori negativno, ali eto, to je sa moje strane ono što je bilo i što će uvijek biti. Je li toliko velika ta ljubav prema djevojci? Pa ja znam da sa moje strane jeste, a isto tako znam i vjerujem da je i sa njene. Samo što možda ona to na neki ovaj način kao što ja izobražavam ne može možda da izobrazi, možda i hoće, ali ima neke svoje načine, ali ja vjerujem da je i sa njene isto toliko jaka kao i sa moje", priča nam Nikola. 

Za ovakav gest svi imaju samo riječi hvale. Bilbordi sa ljubavnom posvetom građanima Bijeljine izmamili su osmijehe na licu i pozitivne reakcije. 

"U svakom pogledu lijepo je da se mladi vole, da se druže. Je li lijepo vidjeti nešto ovakvo u našem gradu? Pa jeste, super je. Ovo je nešto najljepše što postoji u Bijeljini.“ 

Jeste stvarno lijepo baš. Potrudio se. Svaka mu čast.“ 

„Pa dobro, danas je malo savremenija omladina i malo opuštenija. U naše vrijeme to nije bilo tako. Kod nas je bilo malo sakriveno, a sve se mijenja", kažu građani. 

Nikola se nada da će iz svega ovoga proizaći dobra, pozitivna priča i da će i sa druge strane odgovor biti potvrdan i pozitivan, na obostrano zadovoljstvo. Do tada, za Anastaziju ima poruku: 

"Volio bih da se javi, ona lično. Da mi pošalje bar poruku, kakav god odgovor da bude. Da li bio pozitivan, da li bio negativan, a ja znam da sam ja od sebe dao sve što sam mogao i daću uvijek sve što sam mogao. I održao sam svoju riječ. Е pa volio bih da mi se i ona javi."

Pratite nas i putem Vibera