Bez milosti

Dobila otkaz prvog dana na novom poslu

 • Izvor: ATV
 • 02.02.2024. 19:39

Žena iz Arkanzasa Damita Jomama tvrdi je da je otpuštena prvog radnog dana na novom poslu, nakon što je zakasnila sat vremena zbog jake mećave koja je zahvatila njeno područje prethodne noći.

Ona je na TikTok-u  rekla da je napustila svoj prethodni posao kako bi se pridružila "popularnoj kompaniji hitne pomoći" s boljom platom i beneficijama koje bi mogla izdržavati sebe i svoje dijete.

Na dan kada je trebalo da počne da radi na novom poslu, Arkanzas je zahvatilo snježno nevrijeme, a vlasti su zakazale pri održavanju puteva.

Odlučna da dođe na novi posao pozajmila je terenac od svoje majke i krenula kroz snijeg.


Mještani u strahu zbog lopova: Krade hranu, obija kuće, a neke zamalo i da zapali!

Mještani u strahu zbog lopova: Krade hranu, obija kuće, a neke zamalo i da zapali!

"Nikada ranije nisam morala da se vozim po snijegu", rekla je ona.

Uprkos tome što je učinila sve što je mogla da stigne na posao, Jomama je na kraju kasnila "sat vremena", objašnjavajući da ju je vožnja "prestrašila" dok se kretala neočišćenim, snijegom prekrivenim putevima.

Međutim, njenu novu šeficu "nije bilo briga za izvinjenja".

Šefica ju je pozvala u kancelariju zbog kašnjenja, rekavši joj da je propustila neophodnu obuku i da se to više neće ponoviti.

Takođe tvrdila da ju je šefica nazvala "lažovom" jer ih nije nazvala da im kaže da će zakasniti nakon što je rekla poslodavcu da nije dobila broj za poziv u njihovoj mejl prepisci.

“Ona je rekla: 'Svaka e-poruka koju pošaljemo ima broj telefona',” rekla je Jomama, dodajući da je provjerila i nije našla broj za poziv.


Jedna od najljepših glumica preminula u 32. godini

Jedna od najljepših glumica preminula u 32. godini

Potom je obaviještena da nemaju namjeru da dalje sarađuju s njom.

"Samo sam upitala, 'jesi li ti je**ote ozbiljna?' Kučko, pada snijeg", prisjeća se mama razmišljanja dok su joj davali otkaz prvog radnog dana.

Jomama je podijelila fotografiju ulice u kojoj živi a na kojoj se vidi da je put prekriven snijegom.

"Nadam se da ću moći vratiti svoj stari posao", rekla je ona.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisija: Narod priča

  Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.