ATV

Novac, ljubav, biće svega: Jesen za ova tri znaka donosi neopisivu sreću

  • Izvor: Agencije
  • 25.09.2023. 11:39

Dolazi nam jesen s kojom stižu brojne promjene, a na astrološkom planu najviše će profitirati tri znaka.

Od ljubavi do posla, sve će im ići kao podmazano i činiće im se da im ništa ne može propasti.

Blizanci

Nemirni Blizanci uživaće u jeseni punoj uzbuđenja. Već krajem septembra čeka ih iznenadno putovanje u inostranstvo gdje će se odlično provesti bez prevelikih planova i očekivanja, onako kako oni najviše vole.

Njihova vječna potraga za novim iskustvima i novim ljudima biće i više nego plodna, a moglo bi se dogoditi i da dožive kratku, ali slatku ljubavnu avanturu koja će im zatresti tlo pod nogama.


Pripadnici ova tri horoskopska znaka su najpohlepniji

Pripadnici ova tri horoskopska znaka su najpohlepniji

Finansijski će prosperirati bez puno truda jer ih sredinom oktobra očekuje vijest o nezanemarivoj količini novca koji će do njih doći kao nasljedstvo ili rezultat nagradne igre.

Na zdravstvenom planu će biti mirno, a budući da su neprestano u pokretu, zimu će dočekati u nikad boljoj kondiciji, piše "Stori".

Škorpija

Škorpije će jesen provesti na najtoplijem mogućem mjestu – u zagrljaju voljene osobe. Ljubav koja je započela ovog ljeta doživjeće pravi procvat, te će im se činiti da lebde dva metra iznad zemlje.

Čeka ih i napredak u karijeri, a bilo da se radi o promjeni posla ili dolasku na višu poziciju na trenutnom radnom mestu, napokon su dočekali vreme da zablistaju punim sjajem.

Nadređene će oduševiti kreativnim idejama, pa će brzo postati nezamjenjiv dio tima, a početkom zime moguća je i povišica.

Što se zdravlja tiče, doživjeće poboljšanje, ali samo ako ne zaborave da se povremeno treba i opustiti.  

Strijelac

Strijelci će jesen provesti u neprestanom pokretu, što ovom vatrenom znaku neće nimalo teško pasti. U njihov život će se gotovo neopaženo uvući osoba iz romantične prošlosti koja će izraziti želju da nastave gdje su stali.


Počinje njegova vladavina: Ovom znaku se smiješi ljubav, a biće i stresa

Počinje njegova vladavina: Ovom znaku se smiješi ljubav, a biće i stresa

Iako će uživati u pažnji koju dobijaju, moraju dobro da razmisle jesu li spremni da se odreknu slobode koju pripadnici ovog znaka stavljaju na prvo mjesto. Odluka je samo na njima.

Na poslu će ih dočekati popriličan haos, ali Strijelci se izazova ne boje, pa će prionuti novim žarom u rešavanje kompleksne situacije, što neće proći nezapaženo.

Krajem jeseni čekaju ih manji zdravstveni problem, ali pokazaće se da im samo treba kraći odmor koji će provesti daleko od kuće, u odličnom društvu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: