Astrologija

Velike i nagle promjene stižu za 5 horoskopskih znakova

  • Izvor: Mondo.rs
  • 24.04.2024. 02:00

Kraj aprila 2024. godine obećava da će biti spektakularan i strastven kada su osjećanja u pitanju.

Ovo je povezano sa punim Mjesecom u Škorpiji koji se dešava 23. aprila.

Vjerovatno će se kod mnogih postaviti pitanje finansijske budućnosti i para, što znači da ako partneri mogu da se dogovore i razgovaraju o svemu zajedno, onda je budućnost sasvim moguća.

Postoji pet znakova horoskopa koji će doživjeti velike promjene u ljubavi.

ŠKORPIJA

Pun Mjesec se javlja u vašem znaku. To znači da ćete imati naglu promjenu u ljubavi i možda ćete doživjeti nevjerovatan priliv emocija, čak i intenzivnu strast.


Znate li šta zaista znači skraćenica WC

Znate li šta zaista znači skraćenica WC

Vaša situacija sa nekretninama, mjesto stanovanja i struktura vaše porodice se mijenjaju, pa je vjerovatno da ćete imati jednu vezu, a da u isto vrijeme možete da upoznate novu osobu.

BIK

Pun Mjesec se javlja u vašem sektoru veza i možda ćete donijeti prilično drastičnu odluku, a to će biti povezano sa ponašanjem vašeg partnera ili situacijom u njegovom životu.

Na primjer, možete odlučiti da se razvedete ili vjenčate. Situacija može da bude povezana i sa činjenicom da shvatate da je vrijeme da se veza podigne na novi nivo.

RAK

U vašem ljubavnom sektoru je pun Mjesec, koji bi mogao da donese trudnoću ili važan događaj sa voljenom osobom.


Reper ubijen poslije nastupa

Reper ubijen poslije nastupa

Na primer, imaćete strastveni sastanak i shvatićete da je vrijeme da donesete odluku. Za zauzete Rakove, situacija može da bude povezana sa planovima putovanja. Voljena osoba će vas pozvati na odmor.

LAV

Pun Mjesec se javlja u vašem porodičnom sektoru, što znači da će važan događaj uticati na vaš odnos sa partnerom jer se Pluton nalazi u vašem polju braka.


Hit! Kandidat SDS-a pričao o sebi u trećem licu, zbunio prisutne

Hit! Kandidat SDS-a pričao o sebi u trećem licu, zbunio prisutne

Možete da odlučite da kupite ili prodate kuću ili će doći do promjena u vašem domu jer će se promijeniti i vaš status u vezi.

STRIJЕLAC

Pun Mjesec se javlja u vašem sektoru tajni, a vladar vašeg znaka je u kući posla.

To znači da ako imate tajnu aferu, to će postati poznato svima.

Osim toga, na ovaj dan i sami možete da saznate vijesti koje su bile skrivene i koje mogu da se tiču vašeg ljubavnog odnosa, piše "Mondo".

Pratite nas i putem Vibera