PRODAJA

Tražite adekvatan prostor za oglašavanje? Naš tim nudi usluge osmišljavanja, izrade i praćenja kampanja za sve vrste oglašavanja. Osim emitovanja reklamnih poruka – spotova, možete izabrati i druge vidove promocije na nekom od naših medija (ATV / A radio / portal atvbl.com).

Sve ponude u skladu sa vašim zahtjevima, a našim tehničko programskim mogućnostima i Zakonskom regulativom može pripremiti naš tim prodaje. Ulažemo poseban trud u kreiranje specijalnih ponuda prilagođenih vašim zahtjevima i planovima, budžetima, strategijama i željenim ciljevima. Otvoreni smo za vaše sugestije, prijedloge i pitanja.

Želimo znati koji su vaši izazovi. Želimo i mnogo više – želimo biti dio vašeg rasta i zajedno sa vama, ostvariti rezultate na koje ćemo biti ponosni

Cjenovnike za ATV, A radio i portal atvbl.com možete dobiti na upit.

Kontakt

Marketing

ATV je spremna medijski podržati događaje/projekte afirmativnog i edukativnog karaktera, događaje/projekte od značaja za društvo i lokalnu zajednicu, ali i one interesantne gledaocima televizijskog programa, slušaocima radija i čitaocima/posjetiocima portala. Zahtjev za medijsko pokroviteljstvo možete preuzeti ovdje.

Otvoreni smo za prijedloge saradnji i druga pitanja; kontaktirajte nas na marketing@atvbl.com

Produkcija

ATV nudi usluge produkcije, uz puno angažovanje ljudskih, tehničkih i produkcijskih resursa u skladu sa vašim zahtjevima, a našim tehničko produkcijskim mogućnostima i Zakonskom regulativom.

Cjenovnik produkcije možete dobiti na upit.Cjenovnik produkcije možete dobiti na upit.