O nama ATV

Prvi signal ATV-a pušten je u eter davne 1997. godine, a od tada pa sve do danas, naša medijska kuća izvještavala je i bila je dio najznačajnijih društveno – političkih događaja koji su mijenjali kurs istorije, ali i bila značajna podrška umjetnicima, sportistima i drugim istaknutim pojedincima kao i događajima koji su mijenjali svakodnevicu društva u kojem živimo.

Danas, ATV kao medijska kuća sa oko 160 zaposlenih medijskih i drugih profesionalaca jedan je od TV lidera na domaćem i regionalnom tržištu kao brend s jasnom vizijom i strategijom za budućnost.

Osim televizije, a u namjeri da prati sve trendove, naša medijska kuća dodatnu pažnju posvetila je komunikacijskim strategijama, marketinškom pozicioniranju, nastupu na društvenim mrežama i drugim digitalnim portala www.atvbl.rs koji se ubrzo nakon predstavljanja javnosti pozicionirao kao jedan od najposjećenijih portala na tržištu Republike Srpske i BiH. A radio na 94.4 FM je za samo nešto više od godinu dana od predstavljanja brenda, opravdao titulu omiljene radio stanice mlađe populacije prateći strategiju emitovanja novih (svjetskih) muzičkih hitova i ostvarenja uz brze, tačne i provjerene informacije.