Potpredsjednik stranke

Cvijanović: Laktaši čuvaju osnivačku tradiciju SNSD-a

  • Izvor: SRNA
  • 07.03.2024. 20:23

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da su Laktaši mjesto odakle je ponikla ova partija i da čvrsto čuvaju njenu osnivačku tradiciju.

Cvijanovićeva je na osmomartovskoj proslavi Aktiva žena SNSD-a Gradskog odbora Laktaši istakla da su žene uvijek bile prepoznate u svom političkom radu i imale mogućnost da dođu do važnih pozicija.

Ona je navela da je SNSD uvijek bio širok i pokazao ambicije i politički zadaci i muškarca i žene podjednako raspoređeni, te da su uvijek djelovali kao veliki tim.

Cvijanović: Svjedoci nisu rekli ništa, pokušava se ubrzati proces

Cvijanović: Svjedoci nisu rekli ništa, pokušava se ubrzati proces

"Mnoge od ideja koje su naši aktivi žena predlagali našli su se u zvaničnom programu Vlade Srpske i realizovani su prvenstveno sa fokusom na brigu za porodicu, zdravlje, obrazovanje, mlade, stambena pitanja", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Laktašima.

Ona je navela da su okupljanja povodom 8. marta tradicionalna koja od osnivanja stranke funkcionišu tako da u izbornim godinama na nezvaničan način znače mobilnost žena i početak kampanje.

Ponosna je, kaže, na Aktiv žena u Laktašima, koji je tokom prethodnih godina predložio mnogo ideja kroz različite inicijative.

Gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić rekao je da su žene stub SNSD-a, kao i da večerašnjem okupljanju prisustvuje 1.050 članica stranke.

"Najdraža rođendanska fotografija" - Željka Cvijanović objavila dirljivu fotografiju

"Naš aktiv žena na najbolji način dočekuje 8. mart i drago nam je što je ovdje najviše rukovodstvo SNSD-a i Republike Srpske, to nam je vjetar u leđa i podrška", poručio je Bojić i dodao da Aktiv žena vrijedno radi u Laktašima.

Bojić je ukazao da su Laktaši uvijek na usluzi rukovodstvu stranke, kao i da zajedno sarađuju kada je riječ o potrebama žena koje su najjači dio ove organizacije.

Večerašnjem okupljanju prisustvuju i stranački funkcioneri Srđan Amidžić, Danijel Еgić, Željka Stojičić i Zora Vidović. 

Pratite nas i putem Vibera