Lider NF-a

Jelena Trivić oplela po Borenoviću: Nije smio na crtu Dodiku

 • Izvor: ATV
 • 04.10.2023. 14:24

Lider Narodnog fronta i izborni gubitnik na minulim opštim izborima Jelena Trivić, bez dlake na jeziku pričala je o nekadašnjem "političkom šefu" Branislavu Borenoviću kao i političkoj opciji za koju se zalagala.

Kako kaže, PDP je imao velike koristi od nje, ali ne i ona od te stranke.

Odmah po završteku opštih izbora, opozicija je počela da raspada.

Lični interesi i sukobi koji su postojali i prije izbora, nakon izbornog kraha, izašli su na vidjelo.

"Koliko je na mom imidžu ta partija opstajala, toliko sam ja svojim aktivizmom poslančkih mandata donijela. Ja nisam htjela tu da budem, u smislu da nešto samo donosim. Mislim na integritet, političku popularnost i politički kredibilitet, a onda da me se samo skloni u neki ćošak i kaže de sad ti čuvaj klupu, a mi idemo dalje. Ja sam rekla, evo neću da budem kandidat za predsjednika, budi ti Brane (Branislav Borenović) ako smiješ Dodiku na crtu, budi ti kandidat, ne bi on. Nisam ja bila kandidat što su oni meni to dali već što niko od njih nije smio", kaže Jelena Trivić.

Na pitanje zašto Borenović nije smio stati na crtu Dodiku, Trivićka odgovara:

"Zato što trebate biti malo hrabriji. Ja ne znam, da je on nekad išao jedan na jedan sa Dodikom igdje, ja jesam", istakla je ona.

Pratite nas i putem Vibera

 • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

  Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

 • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisija: Narod priča

  Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.