Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara

Košarac: Jedini rezultat koji ste ostvarili je put ka mirnom razlazu

 • 23.05.2024. 19:42

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac rekao je da je sramno glasanje i način na koji je rezolucija o Srebrenici došla na dnevni red Generalne skupštine UN pokazali su samo jedno - put ka mirnom razlazu.

"To je jedini rezultat koji ste ostvarili. Srpska ima svoj put!", poručio je Košarac.

Ona je naglasio da je srpski narod, kao i uvijek, na pravoj strani istorije, istine i međunarodnog prava.

"Satanizacija koju ste nam spremali i etikete genocidnog naroda najbolje govore o vama. To je vaš odraz u ogledalu", objavio je Košarac na svom nalogu na Instagramu.

On je ocijenio da su čudne te njihove većine po zapadnim principima.

"Vaše 'pravo' da glasate kako vam se naredi, pod pritiskom, ucjenama, manipulacijama... Vaša većina od 84 suštinski ne obavezuje nikoga. U suštini, u manjini ste. Više od dvije trećine svjetske populacije nije podržalo sramnu rezoluciju", konstatovao je Košarac.

Pratite nas i putem Vibera

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisija: Biznis klub

  '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.