Pelagićevo

Načelnik Donjeg Žabara učestvovao u tuči u pabu, uručen mu prekršajni nalog

Burno je bilo u pabu u Pelagićevu gdje je sinoć došlo do tuče u kojoj su učestvovali načelnik opštine Donji Žabar Pero Pavlović i Đorđe Lazarević iz Pelagićeva. Obojica su završila na ispitivanju u policiji, koju je Pavlović napustio sa prekršajnim nalogom, saznaje ATV.

Kako je potvrđeno ATV-u Pavlović i Lazarević su zajedno sjedili u kafani, a s njima je u društvu bio i načelnik opštine Pelagićevo Slavko Tešić, koji nije učestovao u sukobu.

U PU Bijeljina za ATV kažu da im je oko 19.30 časova prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu u Pelagićevu došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom.

”Intervenisali su policijski službenici i učesnici su pozvani u službene prostorije nakon čega je uručen prekršajni nalog licu P.P. zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru (fizički napad i tuča)”, navode u PU Bijeljina.

Nezvanično saznajemo da su Pavlović i Tešić duže vrijeme sjedili u pabu, te da su bili pod dejstvom alkohola. Kasnije im se pridružio Lazarević, koji je ranije bio na izbornoj listi Ujedinjene Srpske. Navodno je došlo do nesuglasica u vezi sa politikom i Pavlović je nasrnuo na Lazarevića. Došlo je do naguravanja, ali se situacija ubrzo smirila.

Pavlović za ATV priznaje da je učestvovao u sukobu, te da mu je uručen prekršajni nalog zbog narušavanja javnog reda i mira.

”Nije to bilo toliko strašno. Svi se mi poznajemo. On je popio i počeo da provocira i više puta sam ga upozoravao. Došlo je do verbalnog sukoba, a potom i naguravanja. Gurnuo me je, pao sam preko saksije”, rekao je Pavlović.

S druge strane Lazarević kaže da ga je Pavlović napao.

”Mi smo zajedno sjedili i cugali. Bio je tu i načelnik Pelagićeva i više naših prijatelja. Pričali smo i Pavlović se u jednom trenutku razbjesnio. Govorili smo mu da se smiri, a on je nasrnuo na mene. Gurnuo me je preko stola i dva-tri puta udario. Situacija se smirila, krenuli smo da se izmirimo, ali me je ponovo napao i prijavio sam ga policiji. Ja njega nisam udario, ni gurnuo, a možda je pao preko nekih stubića. Protiv njega ću podnijeti privatnu tužbu”, rekao je Lazarević.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: