Radovan Kovačević

"Srpskoj je važna snažna Srbija, a ona će to biti na čelu sa Vučićem i Vučevićem"

 • Izvor: ATV
 • 02.05.2024. 18:38

Delegat Kluba srpskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Radovan Kovačević poželio je danas sreću u radu novom sazivu Vlade Srbije i naglasio da je Republici Srpskoj važna snažna i stabilna Srbija, koja vodi računa o svim njenim građanima ali i Srbima van njenih granica.

- U ime svih građana Republike Srpske želim da poželim sreću u radu novom sazivu na čelu sa novim premijerom Milošem Vučevićem. Vjerujemo da će ovo biti vlada koja će nastaviti odličnu saradnju sa Republikom Srpskom, rekao je Kovačević.

Naglasivši da je Republici Srpskoj bitna je snažna i stabilna Srbija, on je izrazio uverenje da će Srbija koju vode Aleksandar Vučić i Miloš Vučević biti upravo takva - "snažna i stabilna, koja misli na sve svoje građane i na Srbe bez obzira na to gdje žive i koji čine da Srbija bude sve jača, stabilnija, prosperitetnija u kojoj se iz dana u dan živi sve bolje".

Istakao je da je to nešto što je bitno za sve građane Srbije i sve Srbe i dodao da se u Republici Srpskoj raduju saradnji sa novom Vladom Srbije.

Pratite nas i putem Vibera

 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Еmisija: Priča se

  '''Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

  ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 22:35 Večernje vijesti

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

  ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.