Pjevačica

Aleksandra Prijović na jednoj ruci nosi nakit od 18.000 evra

 • Izvor: Kurir
 • 19.04.2024. 19:54

Aleksandra Prijović je dosta novca uložila u svoju turneju "Od istoka do zapada", a poprilično para je otišlo na nakit i odjevne kombinacije.

Aleksandra Prijović je od početka turneje, pa do sada održala čak 37 koncerata u 13 gradova, kako u Srbiji, tako i u regionu, a pjevačica se potrudila da za svaki nastup ima drugačiju odjevnu kombinaciju, što je ogroman trošak.

Njeni skupocjeni kostimi su jednako privlačili pažnju kao i nakit koji je nosila u kombinaciji. Poslije jednog od koncerata, Prija je davala intervju za medije, prilikom kog su njen prsten i narukvica svima zapali za oko.

Mnogi bi rekli da je to bio jednostavan nakit i da ne košta mnogo, ali Prija je to veče na svojoj ruci nosila nešto manje od 18.000 evra.

Njen prsten poznatog brenda košta 3.450 evra, dok je za narukvicu dala čak 14.500 evra.

Pratite nas i putem Vibera

 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Еmisija: Priča se

  '''Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

  ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 22:35 Večernje vijesti

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

  ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.