Pjevačica

Еvo zašto je Aleksandra Prijović umalo otkazala koncert u Rijeci

 • 16.04.2024. 18:07

Aleksandra Prijović sinoć je, 15. aprila, održala drugi koncert u Rijeci, pa se u toku istog obratila publici zbog neprijatne situacije koja joj se dogodila.

Malo je falilo da ga otkaže, jer je noć prije toga ostala bez glasa, ali je ipak odlučila da se pojavi i ispoštuje svoju publiku.

Еvo kako danas izgleda Ana-Mirjana Račanović

Еvo kako danas izgleda Ana-Mirjana Račanović

– Е to mi je najbitnije, ja ću sada reći nešto što možda ne bih trebala, ali jutros kada sam se probudila, glasa nisam imala, ne sjećam se kada sam bila ovako bolesna, ali vjerujte mi, najiskrenije večeras se osjećam zdravije nego ikad. Želim da uživate, jer ja zaista uživam sa vama – poručila je pjevačica i dobila ovacije, prenosi Telegraf.

Podsjetimo, Aleksandra Prijović je nastavila svoju uspješnu turneju, i to je sada po hrvatskom primorju gdje uveliko drži koncerte u Rijeci.

Veliki peh na koncertu Aleksandre Prijović, Filip morao da reaguje

Veliki peh na koncertu Aleksandre Prijović, Filip morao da reaguje

Kako je na ovoj turneji, makar do sada po mnogim proračunima zaradila milione, Prija ne žali kada je njena ekipa u pitanju, piše Telegraf.

Pratite nas i putem Vibera

 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Еmisija: Priča se

  '''Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

  ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 22:35 Večernje vijesti

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

  ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.